herkes 2-3 milyondan bahsetmiş de Barcelona,Real madrid,Man.City gibi takımların başında bir kaç sene şampiyonluk yaşayınca sözleşme bedeliniz 20 milyona bile çıkabiliyor rahatça.15 senelik bir kariyerden sonra yapılan birikimin belli bi miktarı ile EmReLie'nin dediği gibi düşük bir ligde takım alabilsek ya da yeni bir klüp kurabilsek güzel bir atraksiyon olurdu sanırım. yoksa kazandığı parayla başka bir kulüpte transfer yapmak falan hayalperestlik ben zırnık koklatmam gerçek hayatta.ve gerçek hayatta yapılmayacak şeyi oyuna koymanın bi mantığı olmaz.ancak bir kulübe ortak olmak yada kulübün başkanı olmak keyifli birşey olabilir.

düşük ücret meselesine gelince ben çok denedim ama ücretimi hiç düşüremedim.oyunun başında otomatik olarak ücretlendiriyor 1,5 milyon dolar gibi bir ücretle başarı sağlayınca 3 milyonluk bi sözleşme teklif ediyor,seçeneklerde 3 den yukarısı var aşağısı yok dolayısıyla en düşük rakam 3 milyon oluyor ve her sözleşme teklifinde taban fiyat hep yükseliyor.sanırım bunu da şunun için koymuşlar,"başka kulüpler aldığı ücreti yüksek bulup teklif yapamasınlar" alınan ücret hem diğer kulüplerin bütçesini zorlayacak hem de kulübün aldığı tazminatı etkileyeceği için böyle birşey yapıyor olabilir yapay zeka.çünkü ben bile satmayı düşündüğüm yıldız olacak oyuncularla yüksek ücretli sözleşme imzalamıyorum,gerekirse ilk takımda oynatıyorum yada iki yıllık sözleşme yapıyorum ki düşük ücrete razı olsun.satarken alacak olan takımdan maaş isteği bende aldığı maaştan yüksek oluyor,başka takıma satabilmek için fiyatı düşük tutuyorum ki gidebilsin.