1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: nannar'ın taktik atölyesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Bjk ye bir türlü taktik oturtamadım..

çabuk bir tempoda olsun

geniş alan olsun 4.2.1.2.1 taktiginde olsun 2dmc 1mc 2 amrl seklinde

kanatlar cizgiye inerek orta acmalı forvetim gol atsın istiyorum almedia kafalarla işi bitirsin

defans önde oldumu arkaya cok top kacıyor bnm istedigim kanat bindirmeleri olan q7 yi kullanacagım bir taktik olmalı bunu benim icin yapabilir misin ??

http://www.sendspace.com/file/m39twj

slmlar ben Boluspor için taktik istiyorm bir başarılı olamadım buldugum hiçbir taktikle kiraladıgım oyuncular var berkin arslan ,muhammet demirci(bjk daki) ve semih kaya transfer ettmişdim kiralaık olarak bank asyada bulunan bolu spor için gzl bir taktik verirmisiniz bana şimdiden teşekkür ederim
    Tempo : normal kontrollu (kontra attack olabilir)
    Pres : Tam saha olabilir
    Genişlik : ............
    Savunma hattının yeri :...........

digerleride hangisi daha uygunsa o olabilir gerçi tüm özellikleri hangisi uyumluysa bolu spora o olabilir

slmlar ben Boluspor için taktik istiyorm bir başarılı olamadım buldugum hiçbir taktikle kiraladıgım oyuncular var berkin arslan ,muhammet demirci(bjk daki) ve semih kaya transfer ettmişdim kiralaık olarak bank asyada bulunan bolu spor için gzl bir taktik verirmisiniz bana şimdiden teşekkür ederim
    Tempo : normal kontrollu (kontra attack olabilir)
    Pres : Tam saha olabilir
    Genişlik : ............
    Savunma hattının yeri :...........

digerleride hangisi daha uygunsa o olabilir gerçi tüm özellikleri hangisi uyumluysa bolu spora o olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    Bjk ye bir türlü taktik oturtamadım..

çabuk bir tempoda olsun

geniş alan olsun 4.2.1.2.1 taktiginde olsun 2dmc 1mc 2 amrl seklinde

kanatlar cizgiye inerek orta acmalı forvetim gol atsın istiyorum almedia kafalarla işi bitirsin

defans önde oldumu arkaya cok top kacıyor bnm istedigim kanat bindirmeleri olan q7 yi kullanacagım bir taktik olmalı bunu benim icin yapabilir misin ??

http://www.sendspace.com/file/m39twj
    hocam sürekli pas yapan bir takım istiyuorum mac bası 500 pas falan yapsın

Mesaj Yetkileri