sandıklıda son günüm p.tesi terkediyorum burayı ver elini izmir![]()
7 saatlik açlığın üstüne fırına atılan pizzalar yandı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Uzun zamandır Kafeye uğramıyordum, Merhaba millet bir sıkıntınız derdiniz varmı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şifresiz ödeme yapmak istiyorum deseydin ya.![]()
Nakit ödedim demişsin de, şifresiz de kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsun hatta ben bir kartımın şifresini aktif bile etmedim daha.![]()
Çok kullandığım birşey değil kredi kartı. Hatta şifre soracakları bile aklıma gelmedi o kadar. O kadar ayrıntısını bilmiyordum. Öyle olduğunu bilsem baya birşey alırdım ama![]()
Devamsızlık o kadar kötü bişeydir ki adamı saat 8deki derse sokaro derece.
off hatırlatma ya sabah sabah bende gitcem derse..
Hazırlık sınıfı diye çok astık dersleri. Ben sabah 8de kalkıp derse gidecek adam değildim aslında . Hazırlık okuyorum ama henüz hazır değilim sanki (:
Geçiyorduk uğradık, var mı çay kahve ikram eden ?
Abi olmaz mı yahu,gel bir çayımızı iç öyle git.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Gerçekten abi nerelerdesin sen yahu ???
Eyvallah kardeşlerim benimÇayda pek güzelmiş. Nickler değişmiş kim kimdir karıştırdım şimdi. İş güç derdine pek uğrayamaıyoruz artık ... Nasılsınız bakalım.
bu garip yeşil renk ve nick combosunu bir yerden çıkaracağım ama du bakalım...![]()
Allahım gene El-Barto ve saz heyeti miBizi buralardan nasıl sürgün ettirdiğini anlatıcam cümle aleme
Bu arada dikkat ettim de herkes siyah yazıyor renkli yazmak yasaklandı mı yoksa ?
Arkanızdan ben de geldiğim için çekinmeden anlatabilirsiniz bende problem yok.
zaten yasaktı.
yok yahu yasak falan yok bildiğim kadarı ile.
Ne güzel martılar uçardı bir zamanlar buralarda bizde onları geyik boynuzuna takar şiş yapardık, millete tavuk diye gazlardık ahh ahhh
Artık ne martı uçuyor buralarda, ne boynuzunu alacak bir geyik kaldı. martıyı tavuk sanan saflardan bile yok. herkes gözünü açtı. işte çakallar toplaşmış bekliyorlar biri düşse de yesek diye.
baş çakal tahmin edildiği üzere...
Nicklere bakıyorum da 3-4 tanesini çıkarabilldim sadece![]()
Eh yaşta ilerliyor tabii unutkanlık normal. kimse o güzel 20'li yaşlarda kalamıyor ki ne yaparsın doğanın kanunu.![]()
Uçaaan kuşlaar martılaaar yeşil tatlı bir bahharr.
Gülen şen sevdaaaaaalılar vaaaaaaaaaardııııııı.
Trabzonspor nickini kim alır ki bu forumda benden(thehell61) başka![]()
Baharıı bekleyeeen kumrular gibiiiii, sen de beni bekleee sakın unutmaaaa