1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: dünya değişti sen değişmedin fm

Default dünya değişti sen değişmedin fm

fm 12 yi oynamak bugün nasip oldu. daha hazırlık maçlarındayım , bir maçta defansın sağındaki oyuncu sakatlandı değiştirdim 10 dakika sonra o da sakatlandı , dakika 75 yine aynı mevkideki adam sakatlandı. DR pozisyonunda 3 adam varken 1buçuk ay o pozisyonda adam oynatamayacağım ve bu fm in tüm serilerinde çok sık olan bir şey. en az 10 kez denk geldi.

antreman ayarlarına hiç dokunmadım , taktikde balanced onu da hiç ellemedim. hoş zaten bir mevkide adamım sakatlansın ne yaparsam yapayım devamının gelip oranın kökünün kurutulacağından eminim :7

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yapay zeka konusunda baya bi tartışıyoruz bu konuyu SI'e bi yazı yazdım ama kimi takıyolar ki

Başlık Enterasan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim başıma böyle şeyler gelmedi şimdiye kadar, orijinal oyun mu kullanıyorsunuz?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Benim başıma böyle şeyler gelmedi şimdiye kadar, orijinal oyun mu kullanıyorsunuz?
    bu olay gelmemiş olabilir başka hiç mi saçma bişey gelmedi başınıza orjinal oyunla ne alakası var?:S

Daha dün saat 17 sularında Fm 12 çıktı da ne oldu başlıklı konuya yazdığım cevap

Quote Originally Posted by mad butcher View Post

2- oyuncu sakatlanırdı , değiştirirdikten 2 saniye sonra bi ekran gelirdi. bi bakmışız yerine giren oyuncu da sakatlanmış. Bre arkadaş rakipler düşman mı 2 saniyede aynı mevkideki 2 oyuncuyu sakatlasın .
    fm in eski serileri hakkındaki sorunları yazmıştım. bu seride daha beteri varmış :7 başlığın sebebi de bu. hep aynı sorunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Korsan mı, Orjinal mi sorularını aştık sanıyordum.

İki türlüde oynamış biri olarak farkı olmadığını söyleyebilirim. Maç motorunun hatalarını korsana bağlamak nasıl bir mantıkdır orasını da anlamadım. Siz her maç ön direğe en iyi kafacınızı koyup maça 1-0, 2-0 önde başlamayı seviyorsanız bilemem tabii. Ya da sakatlık olduğunda 30-40 saniye onun kenara taşınmasını izlemeyi seviyorsanız yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Az önce benim de başıma geldi bir kez daha..Allagui sakatlandı Sanogo'yu koydum oda sakatlandı Allah'tan maç bitti yoksa o da gidiyordu..3 senedir var bu olay..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CM2010'da mesela orijinal oyun kullanmayanlarda maç motoru çok saçma hatalar yapabiliyordu *****ten kaynaklanıyordu bu sorunlar. FMde de bu tür sorunlar yaşatıyor olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Demek ki korsan oyun kullanıyorsun liseli
    neden böyle sert bi cıkış yaptın anlamadım ama yakışmamış.Liseli olmak bir eziklik değildir herkes liseli olmuştur sol tarafta bakarsan 21 yaşındayım ve liseyi bitireli baya oldu İstanbul Yeditepe Üniversitesindeyim bu arada.

Küçük bi not : Oyunum her seride olduğu gibi D&R'dan alınan lisanslı Football Manager 2012'dir.

Bunun orjinal oyun almakla ne alakasi var? Fm bana ne sunuyoki ben orjinal oyun alayim ?

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Demek ki korsan oyun kullanıyorsun liseli
    Bunun orjinal oyun almakla ne alakasi var onu anlamadm ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yorum yapmak için yorum yapan arkadaşlarımız var işte dostum
    Last edited by darkpart2 : 12.Aralık.2011 at 15:34

az önce de bir gazetenin internet sitesinde bi yorumda bulundum , eski gs li , yıllardır efes de oynayan ermal kurtoğlu hakkında

biri bana gs sayfasından çık liseli yazmış . burada da aynısı var

bu tarz yazıları yazanları cevap vermekten aciz, ufak çocuklar olarak görüyorum. hani ufak bebekler bi yerden bir şey görür yapar , bi yerden bi kelime duyar onu tekrarlar ya , bu liseli de öyle. cümle kurmaktan aciz bu ergenler bir şey yazamadıkları zaman hakarete başvururlar, bir yerlerden görüp popüler olan kelimeleri kullanmaya çalışan ufaklıklar. kısıtlı olan beyinleri anca özentiliğe yetiyor.

yazık ülkemin gençliğine :/

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Orijinal oyun kullanmak ile oyuncuların sık sakatlanmasının ne alakası var cidden?

Başka bir konuda da bahsettiğim üzere sezon başında bütün oyunculara kondisyon antrenmanı yaptırmak oldukça verimli oluyor sakatlıkların azalması konusunda. Sezon başlarında takımınız oyuncularına muhakkak kondisyon antrenmanı yaptırmanızı tavsiye ederim. Sakatlanan oyuncularınızı da kondisyon antrenmanına koymanız sakatlıkların geçmesi sürelerini kısaltıyor.

Ayrıca gereksizce bir şeyler yazan ve "liseli" yazarak kimlere özendiklerini açıkça belli eden insanlara cevap dahi vermeyin arkadaşlar. Moderatöre bildir butonunu kullanarak bu "gereksiz" mesajları şikayet ediniz. Gereken ne ise yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Orijinal oyun kullanmak ile oyuncuların sık sakatlanmasının ne alakası var cidden?

Başka bir konuda da bahsettiğim üzere sezon başında bütün oyunculara kondisyon antrenmanı yaptırmak oldukça verimli oluyor sakatlıkların azalması konusunda. Sezon başlarında takımınız oyuncularına muhakkak kondisyon antrenmanı yaptırmanızı tavsiye ederim. Sakatlanan oyuncularınızı da kondisyon antrenmanına koymanız sakatlıkların geçmesi sürelerini kısaltıyor.
    Nasıl yaptırabiliriz kondisyon antremanı?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Nasıl yaptırabiliriz kondisyon antremanı?
    Zaten antrenmanlarda default olarak gelen bir conditioning antrenmanı var. Ben onu kullanıyorum. Hazırlık maçlarını oynarken bütün oyuncularımı buraya koyuyorum. 2-3 hafta kadar tutuyorum. Sonra tekrar hepsini normal antrenman programlarına koyuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten antrenmanlarda default olarak gelen bir conditioning antrenmanı var. Ben onu kullanıyorum. Hazırlık maçlarını oynarken bütün oyuncularımı buraya koyuyorum. 2-3 hafta kadar tutuyorum. Sonra tekrar hepsini normal antrenman programlarına koyuyorum.

Teşekkürler, yeni sezonda bunu denemek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kesinlikle etkisi çok büyük oluyor. oyuncuların sakatlık süreleri maksimum 2-3 hafta oluyor. Tabii rotasyonu iyi yapmakta önemli. Oyunculara çok yüklenmemek gerekiyor.

3-5 ay sakatlık 1-2 defa rast geldi gelmedi 4 sezondur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu olayı yapmak lazım.Mantıklı gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

bende böyle birşey olmadı.tek sorunum takımın sürekli kırmızı kart görmesi.2 haftalık cezalara kadar gitsekte yinede oyuncular kırmızıyı görüyor.ingilizcem iti olmadığından dolayıda oyuncuyla konuşup bu hareketlerini düzeltmesi gerektiğini söyleyemiyorum.haliyle oyunu tam anlamıyla oynayamıyorum.türkçesi çıkmadan oynamıyacam.konu başka yerlere geldi ama.tek tük böyle şeyler olabilir.ama sürekli tekrar ediyorsa sorunun var demektir.yeni kariyerdede olursa sorun sende.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by myres View Post
    bende böyle birşey olmadı.tek sorunum takımın sürekli kırmızı kart görmesi.2 haftalık cezalara kadar gitsekte yinede oyuncular kırmızıyı görüyor.ingilizcem iti olmadığından dolayıda oyuncuyla konuşup bu hareketlerini düzeltmesi gerektiğini söyleyemiyorum.haliyle oyunu tam anlamıyla oynayamıyorum.türkçesi çıkmadan oynamıyacam.konu başka yerlere geldi ama.tek tük böyle şeyler olabilir.ama sürekli tekrar ediyorsa sorunun var demektir.yeni kariyerdede olursa sorun sende.
    Kırmızı kart aldığında uyarabilirsin oyuncuyu. Tekrarlarsa 2 haftalık maaşınıda kesebilirsin.

Birde taktik kısmında oyun sertliğini daha yumuşak şeklinde düzeltirsen kartlar azalabilir. Ama takımın mücadeleci bir takım ise bunu yapmanı önermem.

Mesaj Yetkileri