Yeni takımında başarılar
Yeni takımında başarılar
...
Club America'nın Yeni Teknik Direktörü Basının Karşısına Çıktı
Newcaslte ve Neath takımlarından sonra kariyerine Meksika'da devam eden Menajer İbrahim Baldemir tanıtım toplantısında basının sorularını cevapladı. Bu sezonun özel bir yıl olduğunu söyleyen Baldemir ülkeye ve takıma alıştıktan sonra elinden gelenin en iyisini buraya yansıtmak hedefinde olduğunu sözlerine ekledi. Meksika yemeklerine yabancılık çekmez misiniz ? sorusuna "Ben Urfalıyım bizim ordada yemekler acıdır ve bununla ünlüdür problem yaşayacağımı zannetmiyorum" demesi salonda gülüşmelere neden oldu.
Toplantıdan kalan diğer notlar...
...
Teknik Direktör İbrahim Baldemir Takımla beraber ilk antrenmanına çıktı
Antrenmanda tanışma faslının ardından oyuncularınla kısa bir konuşma yapan Baldemir, önlerinde çok önemli bir yıl olduğunu ve bu sezon çok çalışmaları gerektiğini vurguladı, ilerleyen zamanlarda aralarına yeni oyuncuların gireceğini takımdan ayrılacaklar olacağını söyleyen Baldemir oyuncularına antrenmanlarda ellerinden geldiği kadar mücadele ederek kendilerini göstermeleri gerektiğini de oyunculara aktardı.
...
Transfer Sezonunu Tamamlıyoruz
Gelenler-Gidenler
Gelen Oyuncular
...
Kulübün 100.Yılı Şerefine Dünya'nın önde gelen 3 takımının katılacağı 4'lü bir turnuva organize ediyoruz.
Maçlar tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve en fazla puanı toplayan ekip şampiyon olacak.
...
Turnuva Sona Erdi
Oynanan Maçlar, Alınan Skorlar ve Oluşan Puan Durumu
...