4.Sezona başlıyoruz vira Bismillah
Bu arada Şampiyonlar Ligi Şampiyonu bizi eleyen Arsenal oldu kendilerini tebrik ederiz
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2014-2015 sezonuna sadece bir transferle giriş yapıyoruz , Orhan Gülle'yi 5.000.000 € karşılığında renklerimize kattık , giden oyuncuların hepsinin kendi fikirleriydi , saygı duyduk ve yollarımızı ayırdık.
Scout ekibimiz 4-5 tane mükemmel potansiyelde regen bulmuşlardı ancak biz almadık , oyunun bir tadı çıkmazdı alsaydık
Personelimizin tamamının sözleşmelerini , 2019 yılına kadar uzattık.
Nasıl bi taktikle çıkıyosun maçlara ss koyabilir misin?
Yeni sezon açıldı hazırlık maçları oynamadık.
Süper Kupa finalinde ki rakibimiz geçen senenin Türkiye Kupası Şampiyonu olan Orduspor.
Akşama kupa maçını oynayıp hemde sezonun maçlarını oynayıp sslerini koyacağım.
Kardeşim Ordu kolay rakip çok rahat alırsın maçı o kupa senindir.![]()
![]()
malatyAdana!
Gignac ve Mevlüt'ü Inside Forward, Fierro'yu ise Poacher oynatırsan daha yararlı olur bence Alican.
Kesinlikle Fierro'yu poacher oynat Ali.
Tabi ki veriyorum , mesela Fierro DLP ama oldugu ayarlarda değil Poacher 'a yakın tarzda.
Dediğin gibi bakalım İnşAllah
O dediklerine daha yakın oynuyorlar zaten Nedim , oyuncu komutlarında kanatlar daha cok orta yerine içe kat ediyor.
Bende öyle düşünüyorum ancak tek forvette Poacher çok etkili olamıyor ofsaytta kalıyor çok , komut özelikleri poachera yakın , ayrıca Fierro'yu stoper bile oynatsan gider gol atar , orası ayrı![]()
Şuan da Ordu maçını oynuyorum , hemen koyacagım resimi.
Bekliyoruz hocam
malatyAdana!
2014-2015 Sezonu
Süper Kupa Finali
-Şampiyon Galatasaray-
Finalde kazanarak lige bomba gibi bir giriş yapmış oluyoruz , Fierro ve Elm'in cezalı olduğu maçta Kazım ve yeni transfer Orhan Gülle'yi koyduk gösterdikleri performansla , gözüme girdiler Kazım hat-trick yaparak yeniden doğdu . Serdar Aziz'de oluşan karabolde golünü attı , henüz 12.dakikada 10 kişi kalmamıza rağmen baskılı oynadık ve kupayı aldık.
İnşAllah , bakalım lige iyi bir başlangıç ile girmek istiyoruz ama her türlü sonuçta olabilir futbol bu
Yarın ligde bi 5-6 maç yapıp eklerim![]()
Artık bi ŞL hakketti bu taraftarSonrada Avrupaya açılma vaktidir.
eto'o bitmiş.
Arkadaşlar hemen lig maçlarını oynayıp ssleri atıyorum![]()
Şampiyonlar Ligi
Grupları Belli Oldu
-----H Grubu------
Ölüm grubu
Spor Toto Süper Lig
-1.Hafta-
Ligin ilk maçında zorda olsa kazanıyoruz , tek kale bir oyun ama bitiricilikte sıkıntı çekicen farka gidemiyoruz , Fierro'nun pasında Mevlüt'ün plasesi ile lige 3 puan ile giriş yapmış oluyoruz.
Arkadaşlar bu arada 12.1.0 yaması otomatik olarak yüklemiş Steam , maç motorunda acayip değişiklikler var artık kolay kolay gol bulmak zorlaşmış gibi gözüküyor![]()
Spor Toto Süper Lig
-2.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-3.Hafta-
Yeni yama baya zorlu olmuş söylemeden geçmeyeyim , Kayseri maçında başa baş bir oyun oynadık ilk defa, Kayseri maçı alıyordu az daha ama kendi kalecisinin attıgı golle çok kötü bir maçı zorda olsa kazandık.
İkinci maç için birşey diyemeyecegim Eskişehir'i sürklase ettik , Ozan böyle istedi.
Şampiyonlar Ligi
H Grubu -1.Maç-
Maçın başında yediğimiz şok golün etkisini bir türlü atamadık , ikinci yarıya bambaşka başladık Fierro'nun başrolüyle Hollanda'dan 3 puan ile dönüp , Avrupa'ya ''Merhaba'' dedik.
Spor Toto Süper Lig
-4.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-5.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-6.Hafta-
Son 2 sezondur gol rekorları kırıyorduk ancak bu yeni yamayla birlikte gol yememe rekoru kırmaya adım adım ilerliyoruz , Antep,Trabzon ve Linyit maçlarında tek kale bir oyun ama son vuruslarda Fierro eskisi gibi degil Gignac ve Vukcevic de öyle artık savunma yapmayı ögrenmeye başladık birazdan evimizde Barça ile oynayacağız.
Ligde süper gidiyoruz kardeşim Orduyu da yenmişizAvrupa da harbiden zor bi grup gelmiş ikinci olarak çıkmaya bak hocam
malatyAdana!