Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

19 55.88%
  • İyi

10 29.41%
  • Vasat

1 2.94%
  • Hayal kırıklığı

4 11.76%
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Leandro Damião | St | 21

Hybrid View

3. sezonda Galatasaray'a almıştım. (7 milyon euro civarı bir bonservis ile) Tam bir gol makinesi. Türkiye'de gol kralı olmasının dışında Avrupa maçlarında da çok iyi performans sergiledi.

Nesil
    2005
    Yer
    bilecik

Exclamation

Quote Originally Posted by ibo View Post
    3. sezonda Galatasaray'a almıştım. (7 milyon euro civarı bir bonservis ile) Tam bir gol makinesi. Türkiye'de gol kralı olmasının dışında Avrupa maçlarında da çok iyi performans sergiledi.

Bu oyuncu hiçbir zaman türkiye ligine gelmez ve 7 mil euro asla birbirinizi kandırmayın 4 yıl international ile kariyerim oldu gittiği takımlar worlwide takımlar ve asla 30 milyom eurodan biraz aşağıya verirler sen 7 milyon euroya anca cristian benitez'i alırsın...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Cm 3-4'de Todorov'dan sonra bu kadar tuttuğunu atanını görmemiştim.Şaka gibi bu adam.Kafa golü atıyor, defanstan topu kapıp atıyor, kaleciyi çalımlıyor.Bug gibi resmen.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Cm 3-4'de Todorov'dan sonra bu kadar tuttuğunu atanını görmemiştim.Şaka gibi bu adam.Kafa golü atıyor, defanstan topu kapıp atıyor, kaleciyi çalımlıyor.Bug gibi resmen.

hocam hangi rolde oynattın da bu kadar gol attı ?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    hocam hangi rolde oynattın da bu kadar gol attı ?
    Damiao'nun oynayamayacağı rol yok zaten.Ama ben Poacher oynattım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri