1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: [12.0.0] Fernando Muslera

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Eksantristik ne? Oyle bir kelime ne Turkce'de ne de baska bir lisanda yok.

Eccentricy'in ne anlama geldigini gayet iyi biliyorum ki teredutum olsa iki tiklama ile Ozelliklerin Detayli Tanimlari isimli konuya girere bakarim.

Eccentricity - Eksantriklik
    Kalecinin, ondan beklenmeyecek hareket yapma eğilimi. Yüksek değer alan kaleciler topla ceza sahasının dışına kadar çıkma, rakibe çalım atmaya kalkma gibi işlere kalkışabilir. Kararları doğru verebilen bir kaleci için takıma yararlı olabilecek, kararları zayıf bir oyuncu için ise goller yedirebilecek bir özelliktir.
    Okudugun gibi eccentricity ayni zamanda yuksek bir decisions degeri ile (ki Muslera'nin 14) sahada oyanayan oyuncular icin flair ne ise kaleciler icin de o oluyor yani oyuncunun beklenmedik haraket yapma yetisi ve becerisi gibi birsey. Muslera ise bunu cok yapan bir kaleci yani faydali olan beklenmedik haraketler yapiyor genelde ama bazen pahaliya da patlayabiliyor ozellikle ilk haftalar takim arkadaslari ile anlasmazsizliklardan hatali goller geldi ki Uruguay ve Italya maceralarindan taniyan herkez bu konuda bana katilacaktir.

Ayrica Muslera zaman zaman hatali cikislar yapabiliyor dikkatli izleyin.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Eksantristik ne? Oyle bir kelime ne Turkce'de ne de baska bir lisanda yok.

Eccentricy'in ne anlama geldigini gayet iyi biliyorum ki teredutum olsa iki tiklama ile Ozelliklerin Detayli Tanimlari isimli konuya girere bakarim.

Okudugun gibi eccentricity ayni zamanda yuksek bir decisions degeri ile (ki Muslera'nin 14) sahada oyanayan oyuncular icin flair ne ise kaleciler icin de o oluyor yani oyuncunun beklenmedik haraket yapma yetisi ve becerisi gibi birsey. Muslera ise bunu cok yapan bir kaleci yani faydali olan beklenmedik haraketler yapiyor genelde ama bazen pahaliya da patlayabiliyor ozellikle ilk haftalar takim arkadaslari ile anlasmazsizliklardan hatali goller geldi ki Uruguay ve Italya maceralarindan taniyan herkez bu konuda bana katilacaktir.

Ayrica Muslera zaman zaman hatali cikislar yapabiliyor dikkatli izleyin.

Tam yazılışını bilmiyorum bir harften ne olur ki ona bakılırsa Türkçe'de teredütüm diye bir kelime yok tereddüt olması lazım ama sonuçta forumdayız ve klavye ile yazıyoruz bazen yazım yanlışları olabiliyor önemli değil yani Ben yıllardan beri o özelliği kötü olarak bilirdim özellikle Romero isimli kalecinin o özelliği epey yüksekti ve maç içerisinde çok bariz hatalar yapıyordu. Kararlar özelliğini şuanda hatırlamıyorum ama gerçekten iyi bir kaleci değildi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri