1 ile 30 arası toplam 3462 sonuç

Konu: Birkirkara F.C. Avrupa devi olma yolunda... (11. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam harikasın valla başarılar diliyorum takipçinim. Zevkle okuyorum kariyerini. Şimdi şu zamana kadar olan kariyerlerimi düşündümde... İşsiz başladığım kariyerler hariç yalan dolanmış yani. Bu oyun aslında en güzel ve en zevkli bu şekilde oynanır. Düşük bütçe, düşüş kaliteli kadro, düşük tesisler vs... Uzatabildiğin kadar uzatmanı isteyebilirim senden bir tek :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXeKurnaz View Post
    Floriana F.C yi aldım Hayırlı olsun .

Valettayıda iyi bilirim Borg diye 20 yaşında bir santraforları vardı tam hatırlıyorsam Nijeryalı Ortasaha Oyuncuları vardı hücumcu
    Tarihin iyi,geleceğe bak

Quote Originally Posted by tnrcn View Post
    Tebrikler abi takıma bi sucuk ekmek ısmarlarsın artık moral olsun diye bu arada yönetimden bi oyuncunun transferini isteme olayı varmıydı
    Sucuk ekmek kesmez bu maltalıları Herhangi bir oyuncunun fiyatını öğrenme varya hani teklif ekranında. "enquiry" diye bir seçenek var, ordan fiyatını öğrenmek için kulübe teklif yapıyorsun, kulübün verdiği rakam senin bütçeden yüksekse interact with board seçeneği çıkıyor. oradan oyuncuyu bana alıverin diye rica ediyorsun ama kolay kolay razı olmuyorlar çünkü mesela 200 bin € bütçen varsa 1-2 milyonluk adamları istemen lazım. Eğer kulübe gerçekten çok katkı sağlayacaksa bazen coşup alıyorlar. sen hiç müdahale etmiyorsun, teklif,kontrat hepsini yönetim yapıyor.Catanzaro kariyerimde Vaillatti'yi yönetim almıştı mesela...

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hocam harikasın valla başarılar diliyorum takipçinim. Zevkle okuyorum kariyerini. Şimdi şu zamana kadar olan kariyerlerimi düşündümde... İşsiz başladığım kariyerler hariç yalan dolanmış yani. Bu oyun aslında en güzel ve en zevkli bu şekilde oynanır. Düşük bütçe, düşüş kaliteli kadro, düşük tesisler vs... Uzatabildiğin kadar uzatmanı isteyebilirim senden bir tek :]
    evet bence de böylesi keyifli. al işte ilk turdan yedik zokayı yine
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri