Bence transfere ihtiyaç yok. Bek'lerde alternatifler var. Tanju Kayhan sağlam bir bek aslında ancak hiç fırsat bulamadı. Eğer bir bek daha alınacaksa bu kadar bek'i ne yapacağız. Ya da elden çıkarmalıyız.
Bence transfere ihtiyaç yok. Bek'lerde alternatifler var. Tanju Kayhan sağlam bir bek aslında ancak hiç fırsat bulamadı. Eğer bir bek daha alınacaksa bu kadar bek'i ne yapacağız. Ya da elden çıkarmalıyız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bébe dönmüyor mu ?
Bebe'de son durum ne oynıycak mı 2. devre ?
Ben BEBE'yi de merak ediyorum açıkcası. Carvalhal'da Bebe'nin durumuna göre transfere karar vericekmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
almeida,holosko bence yollanmali hani bole guzel kadroya bu adamlar yakismiyor gibi daha hizli daha iyi adam lazim almeida yerine.
Takıma kısa boylu sprinter ve mümkünse siyahi bir forvet oyuncusu lazım. İşte o zaman Fernandes'i kimse tutamaz.
Bebe'den pek umudum yok şahsen.Şubat veya Mart'ta tam olarak sakatlığı bitecekmiş.O kadar uzun süren bir sakatlıktan sonra toparlanması da baya uzun sürecektir.Bu yüzden bu sezon pek faydalanabileceğimizi sanmıyorum.Keşke sezon başında sakatlanmasaydı.Çok faydası olacağına inanıyordum.
So what?
Saike
Böyle konuştukça farkediyorum ki şu Bebe takıma bir dönse yahu ne güzel olacak.
Bebe'den bu sene umudu kestim ben. Şubat-Mart gibi dönerse, demek ki daha en az 2 ay var. Geldi, form tuttu, kondisyon yüklendi, maç eksiğini kapattı vs. vs. vs. derken lig biter zaten.Mehmet Akyüz, Tanju, Burak Kaplan, Alves, Muhammed gibi gençleri oynatalım, transferin kralını yapalım. Gerçi sol bek konusunda ısrarlı isteğim devam ediyor, ama onun dışında özel olarak istediğim bir mevki veya futbolcu ismi yok şu an için.
Şu anda takıma eğer illa transfer yapılacaksa dediğiniz gibi Martins tipinde ok gibi fırlayıp gidecek forvet lazım. Onun dışında İsmail'in kulağını çekersin misler gibi oynar orda. Alternatifi yok diye bu kadar saldı. Hep söyledim yine söylüyorum. Tanju'nun tehlikesini bi hissetse adam akıllı oynar.
Lig zaten Nisan'da bitecek Bebe Şubat'ta dönse bile az oynayacakBebe işini unutun bence o kadar maç yapmamış adam çok çokta iyi performans gösteremez...
Yine de takımda tutulmalı Bebe. Önümüzdeki sene yararlanılabilir. Çok yetenekli bir oyuncu sonucta.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Holosko büyük ihtimal gidici Edu'nun da kirası bitecek, Simao'nun yaşı kemale eriyor yavaş yavaş. O yüzden Bebe kesinlikle takımda tutulmalı.
Holosko2nun bize gelmesini isterim.Geçen sene Burak aynı roldeydi sağ açıkta o alınıp oraya koyulabilir.
Bebe kiralık değil mi? Sezon biter Bebe gider. Sakatlığı atlatıp form tutana kadar iş yapmaz gibi duruyor. 1-2 maç kurtarsa yeter bence.![]()
Mendes bize SaLihoviç ve Aimarı önermiş. FutboL oynamaya başLadığımdan beri hayranLık duyduğum Adam Aimar ı takımda görmeyi çok isterim ama mantıken bakınca gerek yok. SaLihoviç ise Ernst in yerine muhteşem bir aLternatif oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bebe Mart sonunda ancak dönecek ve pLay-off Lara kaLırsak beLki o zamana kadar anca hazır oLur. Ayrıca sakatLandığından doLayı Manu geLecek yıL da bize BEBE yi kiraLayabiLeceğini beLirtmiş. SakatLandıktan sonra tedavi konusu için İngiLtereye gidiLdiğinde bizimkiLer kontratını fesh edeLim derken onLar böyLe bir tekLif yapınca geri adım atıLdı. MuhtemeLen BEBE geLecek yıL da bizde oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Veli görüldü ki en azından bu sezonluk yeterli değil. Yabancı değil,yerli ve maliyeti çok fazla olmayan iyi bir AMC'ye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Soner Aydoğdu'yu alsak ne güzel olur aslında. 1-2 Milyon €+Mehmet Akyüz filan gibi şeyler düşünülebilir bence.
Yabancı olarak belki Grosiçki şu anda istediğim tek yabancı. Ha bir de tutup Wagner Love falan gelse hoş olur![]()
Abi Grosiçki falan bunlar kurtarmaz bizi![]()
Grosicki'yi önceki sezonlardan ne kadar izledin de böyle bi yargıya vardınGeçen 2. yarıdaki Cenk Tosun durumu olmasın Grosickide.
Fener Krasic derken Beşiktaş Grosicki olmamalı bence. Hatta sadece forvet alınmalı alınacaksa. Bide İsmaile alternatif.
eto'o bitmiş.
Sergen Yalçın: Beşiktaş Tevez ve Chelsea'li Alex ile görüşüyor.
Show Tv | 1'e 1 Futbol
Tevez falan hikaye gibi geliyor bana ya. Zamanında Oktay'ın "İspanya'dan haber var , Eto'o bitmiş" muhabbeti gibi olur. En azından bana öyle geliyor. Şu aşamada Tevez'in maliyetini karşılayamayız. He ama şöyle de bir durum var Tevez demek milyonlarca liralık reklam anlaşmaları demek. O zaman işin rengi değişebilir![]()
Sergen'İn demesine göre Milan Tevez'in bonservisini almak istemiyor. Beşiktaş'ta görüşüyormuş.
Holosko + 5 MN Euro falan diyor Sergen. İyice batırdı sanırımCity ne yapsın Holosko'yu.
Ya birileri Sergenle iyi eğlenmiş ya da Sergen bizimle kafa buluyor.Bu kadar borçla, tasarruf tedbiriyle, en önemlisi 50 milyona yakın maliyeti olan bir futbolcuyu Serdal Adalı da yokken nereye alıyoruz?
Bence bize bir sol bek yeter, bir de altyapıya ve yedekte bekleyen gençlere şans verilsin en güzeli.
Sergen ne içti aynısından istiyorumreyting için yapıyor bunları biliyoruz hepimiz Tevez demedi mi yahu bundan sonraki durağım Arjantin diye...Hatta isyanlardaydı bizim takımda alayı para için oynuyor vs. diye...
![]()