Sayfa 311 / 480 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
9,301 ile 9,330 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ibrahim Seten ; BEŞİKTAŞ: Sakat olan Bebe ve Ersan Gülüm şubat ayında forma giyecek duruma geliyorlar.. Beşiktaş devre arası transfer yapmama kararı aldı..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kadromuz zaten oldukça kaliteli ama bi alternatif DL ve AMC alaydık iyidi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti'nin yerine yaratıcı ortasaha alsaydık iyi olur bence de.Bir de Bebe ve Ersan'a pek güvenmemek lazım.Uzun süreli sakatlıktan çıkacak ikisi de,toparlanmaları sezon sonunu bulabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bebe'den hala umutluyum ama Ersan'ın artık bittiğini düşünüyorum. 2. kez aynı büyük sakatlığı yaşamak insanı bitirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alabileceğimiz sağlam , yerli sağ bek olmadığı için transfere de gerek yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Bebe'den hala umutluyum ama Ersan'ın artık bittiğini düşünüyorum. 2. kez aynı büyük sakatlığı yaşamak insanı bitirir.
    Ben ikisinden de umutluyum. Ersan daha genç. Toparlar. En geç seneye lig başında toparlamış olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben ikisinden de umutluyum. Ersan daha genç. Toparlar. En geç seneye lig başında toparlamış olur.
    Valla ben tekrar sakatlanmasından da korkuyorum abi :/ Kendine iyi bakmadığı söyleniyor birkaç yerde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Valla ben tekrar sakatlanmasından da korkuyorum abi :/ Kendine iyi bakmadığı söyleniyor birkaç yerde.
    İlk sakatlanması hadi talihsizlikti. Ama ikinci sakatlanması kesinlikle sorumsuzluk. Tamamen iyileşmeden oynamaya başlamıştı. Ama bu doktorların mı ihmalkarlığı yoksa Ersan'ın mı bilemiyorum. Bu sefer dikkat edilecektir kanımca.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İnşAllah. Ersan gibi bu ülkenin en gelecek vaadeden stoperlerinden birinin sakatlıklar yüzünden bitirilmesi hoş olmaz çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ersan'ı bu sezon pek aramadık, o yüzden tamamen iyileşmeden topa dokunmaması kendi yararına olur. Aynı bölgeden 2 uzun süreli sakatlık yaşamak kolay bir şey değil çünkü. Fakat, Bebe tarzı birini ilk devre çok aradık kanımca. Daha önceki mesajlarımdan birinde de yazmıştım, bu tarz uzun süren sakatlıklarda geri dönüşler hemen olmuyor diye. Kondüsyon ve maç eksiği önemli bir sorun, ayrıca işin bir de form tutma tarafı da var. Umarım söylendiği gibi şubatta döner ve en geç mart sonu gibi eski haline kavuşur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Mete Düren takıma takviye düşünmüyoruz demiş. 1-2 güne transfer yakındır o zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence bir forvet arkası oyuncu lazım Beşiktaş'a, Veli çok yetersiz kalıyor o bölgede
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bence bir forvet arkası oyuncu lazım Beşiktaş'a, Veli çok yetersiz kalıyor o bölgede
    Ah şu Muhammed hazır olsa, biraz daha büyük olsa... Tam oranın adamı da işte hazır değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Denemektenden zarar gelmez ama Edu'ya verilen şansın yarısı Muhammed'e verilse keşke
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ah şu Muhammed hazır olsa, biraz daha büyük olsa... Tam oranın adamı da işte hazır değil.
    hep bu yuzden kaybedioz ya 20 yasina gelsin oyle oynasin hayir efenim o takimin antronuru , kondisyoneri var fizigi kondisyonu yetiyorsa 18 yasinda oynatcaksin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aimar için girişimlere başlamış Beşiktaş biraz yaşlandı ama yine iyi transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş'ta hedef Pablo Aimar

Beşiktaş bir dünya yıldızının daha peşinde... Siyah-beyazlılar, Arjantinli Pablo Aimar'ı renklerine katmak için hareket geçti. Başkan Yıldırım Demirören, transfer görüşmeleri için Madrid'e gitti.

Beşiktaş bir dünya yıldızının daha peşinde... Siyah-beyazlılar, Arjantinli Pablo Aimar'ı renklerine katmak için hareket geçti. Başkan Yıldırım Demirören, transfer görüşmeleri için Madrid'e gitti.

Daha önce Beşiktaş yöneticileri, devre arasında herhangi bir oyuncuyu transfer etmeyeceklerini dile getirmişti. Ancak Başkan Demirören, dün gece menajer Ahmet Bulut'la birlikte Aimar transferini noktalamak için Madrid'e gitti ve transfer görüşmelerine başladı. Demirören, Aimar'ın menajeriyle yaptığı görüşlerin ardından transferi birkaç gün içinde sonuçlandırmayı planlıyor.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Haber Biraz Abartılı Geldi, Dünya Yıldızı Olmasada Aimar Benim Gönlümün Oyuncusu Gelmesini Çok İsterim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Seon sonu sözleşmesi bitiyor. Biz bu taktiği çok sevdik oyuncuları ucuza kapatıyoruz fakat 32 yaşında ve Fernandes formdayken, defansif anlamda hiçbir şey yapmayan bir adam almak takım savunmasına zarar verebilir. İlla hücum adamı alacaklarsa siyahi sprinter forvet alsınlar.

Hep Amokachi Gibi Bir Adam Hayal Ettim Ama Aradan Kaç Yıl Geçti Onun Gibisi Bulunamadı ya da Alınamadı

@ibrahim seten

NERDEN ÇIKTI BU YALAN? Yıldırım Demirören'e sordum, evet şu anda Madrid'de ama bu seyahatin Pablo Aimar transferiyle alakası bile yok..

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim transfer dönemlerinde gizli iş yürütmek moda oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tayfur Havutçu: "Başkanımızın yurt dışında olduğu doğru, ama Aimar ile ilgili hiç bir görüşmemiz yoktur"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benfica'dan alınacak isim Aimar değil de,Ruben Amorim olabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Aimar çocukluğumun yıldızlarından biri. Kıvırcık saçlı oğlan... Ama gelmesini istemem,Siyahi Poacher lazım bize ilk planda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aimar'dan önce Almeida'nın yanına 2. forvet olarak oynayacak bir adam lazım, şöyle süratli olanından. Bir de sol bek alalım, yeter.

NOT: Simao, -hesabı fake değilse eğer- Amorim'in gelebileceğini söylemiş. Çeteye 5. eleman geliyor diye yazmış twitterde. Aimar'a tercih ederim, fakat artık Portekizlilerden kusacağım az kaldı. Diğer ülkelerden futbolcu mu yok?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Aimar'dan önce Almeida'nın yanına 2. forvet olarak oynayacak bir adam lazım, şöyle süratli olanından. Bir de sol bek alalım, yeter.

NOT: Simao, -hesabı fake değilse eğer- Amorim'in gelebileceğini söylemiş. Çeteye 5. eleman geliyor diye yazmış twitterde. Aimar'a tercih ederim, fakat artık Portekizlilerden kusacağım az kaldı. Diğer ülkelerden futbolcu mu yok?
    Simao'nun hesabi gerçek hesap. Ben amorim'i pek izlemedim birsey diyemiycegim..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ersan Avustralya'dan alt yapida denenmesi için kuzenini getirmis

http://www.kartalbakisi.com/haber/bu...i-olacak/7023/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Kulübümüzden Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Onur Bayramoğlu ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bir yazı gönderdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcularımızdan Onur Bayramoğlu ile aramızdaki mevcut sözleşme, futbolcunun Gençlerbirliği Spor Kulübü ile serbestçe sözleşme imzalayabilmesinin sağlanması amacıyla, karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcu fesih sonrası herhangi başka bir kulüp ile sözleşme imzalar ise Şirketimize 1.000.000.Euro tazminat ödeyecektir.

www.bjk.com.tr
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geleceğin Kaka'sıydı güya. neyse 1 milyon euro temiz para :P

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post