1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: FM 2012 İçin Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yabancı sınırından emin değilim ama Dinamo Zagreb kariyeri tadından yenmez şu an bence denemelisin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Yabancı sınırından emin değilim ama Dinamo Zagreb kariyeri tadından yenmez şu an bence denemelisin.
    Altyapısı çok sağlam bu takımın. Dediğin gibi baya sarar fakat en fazla 2-3 seneye ŞL'de zirveye oynanabilir o takımla. Alt liglerden takım olursa daha zevkli olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Blackpool çok zevkli bir kariyer olur , ben ingiltere ve türkiye oynuyorum hep ve sıkıldım onlardan..küçük ligler de çok zevk vermiyo bana fazla..acaba yeni kariyerimi hangi takımla yapsam ki :/

NOT : Benim için bir takımdaki en önemli şey paradır.Çünkü takımı geliştirmenin en kolay yolu zengin olmaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Blackpool çok zevkli bir kariyer olur , ben ingiltere ve türkiye oynuyorum hep ve sıkıldım onlardan..küçük ligler de çok zevk vermiyo bana fazla..acaba yeni kariyerimi hangi takımla yapsam ki :/

NOT : Benim için bir takımdaki en önemli şey paradır.Çünkü takımı geliştirmenin en kolay yolu zengin olmaktır.
    Marsilyayı öneririm.Az bir bütçeyle başlıyorsun fakat devre arasında yönetim onu 35-40 milyon dolara cikariyor.Sezonu şampiyon olu şampiyon bitirisen ardından 60 milyon dolarlık bütçeyle başlıyon

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Marsilyayı öneririm.Az bir bütçeyle başlıyorsun fakat devre arasında yönetim onu 35-40 milyon dolara cikariyor.Sezonu şampiyon olu şampiyon bitirisen ardından 60 milyon dolarlık bütçeyle başlıyon
    Marsilya da çok güçlü yaa.Ben daha güçsüz takımları tercih ederim İngilterede çok var bu takımlardan ama ordan da sıkıldığım için şu an Wolfsburg ve Heerenveen arasında kaldım

Edit : Rennais süper takımmış onunla başlıyorum.Hem euro cup ta hem mali durumu iyi hem de altyapısı süper hem de büyük bir takım değil..kariyerimi rennais le açmamak için bir sebep aradım ama bulamadım
    Last edited by omersal : 01.Ocak.2012 at 12:39

Mesaj Yetkileri