1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Boğazın Martıları Dünyanın Efendileri Olma Yolunda - SARIYER/5. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Kerem inanı g.antep belediye kaptı. Diğer söylediğin oyuncular ise şu anda ben de bulunan oyunculardan kötü olduğu için gıdım olan maaş bütçesini harcamak istemiyorum ki şu anda eksiye bile girdik bütçe de eğer başarı gelmez ise beni kovmamaları için bizim belediye başkanını devreye sokacağım

kardeşim öyle diyorsun ama emin ol öyle degil o adamlar sayesinde şu anda play off garanti gibi bi durum can değirmencioğlu ibrahim yılmaz ibrahim selen berk elitez okan derici recep niyazi bu adamlar sırtlıyorlar takımı

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ahmetkaptan1905 View Post
    kardeşim öyle diyorsun ama emin ol öyle degil o adamlar sayesinde şu anda play off garanti gibi bi durum can değirmencioğlu ibrahim yılmaz ibrahim selen berk elitez okan derici recep niyazi bu adamlar sırtlıyorlar takımı
    Senin o adamlar ile play-off garanti benim adamlar ile bir üst lig garanti Hemdebak aşağıda ki maça senin ibrahim selen attı golü bana

Galatasaray ile çok çekişmeli bir maç oldu. Eren Şen yine 2. yarı girerek oyuna golünü attı. Bu arada GS nin ik 11'i: Melo, Kazım, Sercan, Riera, Server, Zuniga, Yekta, Ayhan, Çağlar, Semih, Aykut şeklindeydi

Sarıyer çok iyi yolda...

Mesaj Yetkileri