Arada nazar boncuğu niyetine kayıplar olur, fazla oyanlanmadan Bank Asya'ya çıkmasını bekliyoruz Kars'ın.Başarılar...
Arada nazar boncuğu niyetine kayıplar olur, fazla oyanlanmadan Bank Asya'ya çıkmasını bekliyoruz Kars'ın.Başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
Puan tablosunda son durum nedir ?
...
Devre arası transferleri ;
Devre arasında çok fazla oyuncuyla görüştük ama ya başka takımlar araya girdi ya oyuncular beni istemedi. Sadece 2 oyuncu alabildik. Biri geçen sene kontrat yenilemediğimiz için takımdan ayrılan Murat DENİZ. forvet aradık bulamayınca eski oyuncumuza geri dönüş yaptık. 48 ay taksitle 8k ödedik. zarardayız ama napalım
![]()
Dikkat !! : Konuya bakan arkadaşlarım sizden zor olmayan bir şey istiyorum. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın bir şeyler yazın. Paylaşımın takdir görmemesi insanın hevesini kaçırıyor. Karssporu şampiyon yaptım bir tebrik eden yok bu da insanın moralini bozuyor. Dünden beri hiç girmedim oyuna hevesim kalmadı oyuna girmek istemiyorum bu yüzden. Lütfen bakıyorsanız olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi paylaşın![]()
Uzun süredir girmiyordum siteye okudum hoşuma gitti kariyeriniz anlatımda biraz daha renklendirebilirsiniz.Şampiyonluk için tebrikler.Takip sorunu dikkatimi çekti benimde sanki arkadaşlar grup grup... eskiler birbirlerini okuyup birbirlerine yorum atıyorlar zamanla oda olur elbet.Okuyup yorum atmayanda vardır mutlaka siz yılmadan devam edin başarılar.![]()
bende takip ediyorum seni tebrikler şampiyonluk için
Çok zevkli bir kariyer
Devamını bekliyoruz![]()
CL'yi almadan bırakıp gitmek yok hocam.Takip ediyorum zevkle başarılar.
Bir süredir paylaşımda bulunamıyordum. Final sınavlarım vardı. Sonunda bugün bitti ve artık kariyere devam edebilirim. Bu süre zarfında logo ve yüz paketlerini indirdim görselliği zenginleştirebilmek için. Umarım kariyerimin bundan sonraki halini beğenirsiniz![]()
ilk başta yorum için teşekkür ederim. Görselliğin eksik olduğunu bende biliyorum bunun için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Karssporla ilgili çok görsel yok malesef. Başka şekillerde renklendirmeye çalışacağım bunun için photoshop u öğrenmeyi bile düşünüyorumÖyle hep yorum yapsınlar diye bir beklentim yok ama en azından tebrik etseler iyi olur burada bir emek veriyoruz takdir edilmek herkesin hoşuna gider
Teşekkür ederim
Devamı gelecek...
O kadarı olur mu bilmem ama gidebilceğim yere kadar gitcem![]()
Şampiyon Geldi
Karsspor geldi ve büyük bir gösteriyle karşılandı. Bizde şimdi Karsspor'a şampiyonluğu yetiren menejer Enes YİĞİT şimdi sorularımızı yanıtlayacak
- Tebrik ediyoruz sizi ve futbolcularınızı. NE söylemek istersiniz ?
E :Şampiyon olduğumuzdan dolayı çok mutlu olduk bir de başkalarını mutlu ettiğimizi görmek de mutluluğumuzu arttırdı. Bizi karşılayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum
- Şampiyon olacağınızı tahmin ediyor muydunuz sezon başında ?
E :Sezon başındaki röportajımda eğer istediğimiz futbolcuları alabilirsek play-off oynamaya oynayabiliriz demiştim. İstediğimiz özellikde oyuncuların çoğunu almıştık.Play-off u tahmin ediyordum ama takımım üstün bir performans göstererek şampiyon oldu
- Sorularımızı yanıtladığınız için teşekkür ederiz artık sizi tutmayalım bu anın tadını çıkartın
E :Ben teşekkür ederim. Şimdiden söz veriyorum sezon bitsin yine röportaj yaparız![]()
Yatili okulda okuyorum , yan yatagimdaki kardes Karslionun icin okuyodum zevk aldim baya ama temani begenmedim
saka bi yana kars icin devrim olmus regenlere iyi bak 3. sene bedavaya gelen bircok oyuncu bak scout al gonder falan aklima bisey gelmiyor suanlik devamini bekliyoruz merakla