1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: FM 2012 İçin Takım Önerileriniz

Hybrid View

Malaga'yı deneyin. Arkanızda petrol zengini araplar var. Lig seviyesi 4.5 yıldız sırf bu yüzden çok iyi oyuncuları getirebilirsiniz. En büyük başarıları 7. olmak. İlk maç Sevilla ile 3-3 berabere kaldık. Bir haftadır omuzlarda geziyorum Öyle bir enteresan takım. Ayrıca zamanın yıldızlarıyla yeniden birlikte olmak güzel. Baptista, Nisterlooy, Joaquin, Maresca. Nostalji, mücadele, para, hırs, aşk, uzun soluklu bir kariyer. Film gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Arkadaşım o her lig de öyle ingiltere ligi hariç Hem de Braga da var onu da unutma. Benim sana tavsiye etmemin sebebi Portekizde ki takımların alt yapıları iyi oluyor 1. lig de kötü bir takım al ve onu geliştirerek ilerle Aşt yapılarına önem ver ondan sonra göreceksin çok iyi oyuncular çıkacak
    Her lig demeyelim mesela Almanya öyle değil. Ama dediğin doğru Alt yapılar çok iyi. Aslında Portekiz'de Sporting Lizbon ile oynanılabilir, Benfica ve Porto'ya karşı koymak adına.
    Quote Originally Posted by ozgenoc View Post
    Malaga'yı deneyin. Arkanızda petrol zengini araplar var. Lig seviyesi 4.5 yıldız sırf bu yüzden çok iyi oyuncuları getirebilirsiniz. En büyük başarıları 7. olmak. İlk maç Sevilla ile 3-3 berabere kaldık. Bir haftadır omuzlarda geziyorum Öyle bir enteresan takım. Ayrıca zamanın yıldızlarıyla yeniden birlikte olmak güzel. Baptista, Nisterlooy, Joaquin, Maresca. Nostalji, mücadele, para, hırs, aşk, uzun soluklu bir kariyer. Film gibi
    Hocam o Lig'de Barcelona ve Real Madrid gerçeği var istersen arkadanda en kral Zengin olsun. Bu takımlara bi yolu bulunup karşı koyulmuyor.

spanya Ligini'de zevksizleştiriyor bu durum kendime adıma.

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Her lig demeyelim mesela Almanya öyle değil. Ama dediğin doğru Alt yapılar çok iyi. Aslında Portekiz'de Sporting Lizbon ile oynanılabilir, Benfica ve Porto'ya karşı koymak adına.

Hocam o Lig'de Barcelona ve Real Madrid gerçeği var istersen arkadanda en kral Zengin olsun. Bu takımlara bi yolu bulunup karşı koyulmuyor.

Barça ile Reali birbirine kırdıracaksın Zaten olayın güzelliği orada şampiyonluk için en az 3 yıl gerekli. O süreçte messi-ronaldo ayarında oyuncular bulamasan da ortalama olarak real ve barçadan daha potansiyelli olabilirsin. Ayrıca iki takımın oyun mantalitelerini çözmeye çalışmak ona göre önlemler almak beni etkliyor. Sürekli bir kovalamaca olması her puanı altın değerinde yapıyor. Yoğun stres severler için, gerçi kim oyunda stres arar orası da enteresan, güzel bir tercih olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgenoc View Post
    Barça ile Reali birbirine kırdıracaksın Zaten olayın güzelliği orada şampiyonluk için en az 3 yıl gerekli. O süreçte messi-ronaldo ayarında oyuncular bulamasan da ortalama olarak real ve barçadan daha potansiyelli olabilirsin. Ayrıca iki takımın oyun mantalitelerini çözmeye çalışmak ona göre önlemler almak beni etkliyor. Sürekli bir kovalamaca olması her puanı altın değerinde yapıyor. Yoğun stres severler için, gerçi kim oyunda stres arar orası da enteresan, güzel bir tercih olabilir.
    Bu dediklerin dahilinde Malaga düşünülebilir işte.

Aynı duruma Hoffenheim ile girmiştim Almanya'da.

1. Sezon ; 3

2. Sezon ;2

Ve 3. Sezon'da Şampiyon olmuştum.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post

Aa bak mesela ben FM 2007 oynarken İspanya liginde Getafe yi almıştım en kötü takım diye... 10-15 sene sonra ligin en iyi takımı artı 1 Milyar Euroluk bütçeye sahip olmuştum

Sende bilirsin ama sana tavsiyem artık büyük takımlar ile oynayıp oyunu harmanladıysan küçük takımlar ile onları geçmeye çalış. daha çok zevk alırsın

Mesaj Yetkileri