Sayfa 4 / 26 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arada nazar boncuğu niyetine kayıplar olur, fazla oyanlanmadan Bank Asya'ya çıkmasını bekliyoruz Kars'ın. Başarılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Arada nazar boncuğu niyetine kayıplar olur, fazla oyanlanmadan Bank Asya'ya çıkmasını bekliyoruz Kars'ın. Başarılar...
    Teşekkür ederim.Arada olmasına razıyım. Bu kadarını tahmin etmiyordum. Medya tahmininde 15. olarak gözüküyordum ve sezon başında bende hedef olarak kümede kalmayı seçmiştim şimdi liderim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3. tur

Zaten favoriydik bir de takip 10 kişi kalınca üstün oyun ve tur geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Puan tablosunda son durum nedir ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Puan tablosunda son durum nedir ?
    kardeşim buyur. Ilk yarının ardından oluşan puan durumu
    Last edited by entolik : 08.Ocak.2012 at 22:36

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

4. tur
    Denedik ama malesef olmadı. Maçı uzatmalarda kaybettik. Ama oyuncularımı gösterdikleri performansdan dolayı kutluyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biraz zor bir galibiyet oldu daha iyi olmamız lazımdı ama aradığımız forvet oyuncusuyla anlaşamadığımız için gol yollarında sorun çekiyoruz hala...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Devre arası transferleri ;
    Devre arasında çok fazla oyuncuyla görüştük ama ya başka takımlar araya girdi ya oyuncular beni istemedi. Sadece 2 oyuncu alabildik. Biri geçen sene kontrat yenilemediğimiz için takımdan ayrılan Murat DENİZ. forvet aradık bulamayınca eski oyuncumuza geri dönüş yaptık. 48 ay taksitle 8k ödedik. zarardayız ama napalım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir forvetin gelmesi takımı bu kadar mı etkiler , bu kadar mı gol yollarında etkili olur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Önemli rakibimize karşı 1-0 geriye düştük. devre arasında oyuncularıma fırça attım ve taktiği değiştirdim ve galibiyet geldi. güzel bir galibiyet

90+4 de gol mü yenir ya
    Last edited by entolik : 09.Ocak.2012 at 02:09

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

önemli bir takibimize karşı 3 puan aldık. kornerden gelen 2 gol 3 puanı getirdi

Puan farkı 9 a çıkıyor ve şampiyonluk yolunda iyice rahatlıyoruz
    Last edited by entolik : 09.Ocak.2012 at 02:51

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Veee işte bu yıl ki en iyi genç oyuncumuz. Böyle oyuncular sayesinde sırtım yere gelmez

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Baskılı oyun ama son kısma gelince beceriksizlik. Yine de 3 puanı aldığımız için mutluyum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

^puanı 3 golle alıyoruz. ilk yarıda elde ettiğimiz skoru maç sonuna kadar koruduk. Kornerden gelen 2 gol galibiyetde önemli bir rol oynadı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligin son sırasındaki rakibimize karşı daha farklı bi skor almayı bekliyordum ama onlar kendi evlerinde oynamanın avantajıyla bastırdılar yine de 3 puan bizim oldu
    Last edited by entolik : 09.Ocak.2012 at 16:19

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İşte buu. Ligin ilk yarısında 2-0 yenildiğimiz şampiyonluk yarışındaki rakibimizi bu sefer kendi evimizde yeniyoruz ve büyük bir avantaj yakalıyoruz. takım taktiğe tamamen alıştı ve çok iyi gidiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hiç hesapta olmayan bir yenilgi. Forvetlerim son haftalarda kötü oynuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir forvet 4.9 luk oynarsa tabi ki galibiyet gelmez. Rahat götürüyoduk yarışı ama puan farkı azalıyor umarım kapanmadan lig biter

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

KARSSPOR TARİH YAZIYOR
    2 haftadır kaybedilen puanların acısını çok ağır bir biçimde ofspor dan çıkardık Takipçimiz keçiöğrengücü nün yenilmesiyle şampiyonluğumuzu 3 hafta kala garantiliyoruz ve Karsspor tarihinde ilk defa bank asya 1. ligine yükseliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dikkat !! : Konuya bakan arkadaşlarım sizden zor olmayan bir şey istiyorum. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın bir şeyler yazın. Paylaşımın takdir görmemesi insanın hevesini kaçırıyor. Karssporu şampiyon yaptım bir tebrik eden yok bu da insanın moralini bozuyor. Dünden beri hiç girmedim oyuna hevesim kalmadı oyuna girmek istemiyorum bu yüzden. Lütfen bakıyorsanız olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi paylaşın

Uzun süredir girmiyordum siteye okudum hoşuma gitti kariyeriniz anlatımda biraz daha renklendirebilirsiniz.Şampiyonluk için tebrikler.Takip sorunu dikkatimi çekti benimde sanki arkadaşlar grup grup... eskiler birbirlerini okuyup birbirlerine yorum atıyorlar zamanla oda olur elbet.Okuyup yorum atmayanda vardır mutlaka siz yılmadan devam edin başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

bende takip ediyorum seni tebrikler şampiyonluk için

Çok zevkli bir kariyer
    Devamını bekliyoruz

CL'yi almadan bırakıp gitmek yok hocam.Takip ediyorum zevkle başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir süredir paylaşımda bulunamıyordum. Final sınavlarım vardı. Sonunda bugün bitti ve artık kariyere devam edebilirim. Bu süre zarfında logo ve yüz paketlerini indirdim görselliği zenginleştirebilmek için. Umarım kariyerimin bundan sonraki halini beğenirsiniz

Quote Originally Posted by cCcIspartaspor View Post
    Uzun süredir girmiyordum siteye okudum hoşuma gitti kariyeriniz anlatımda biraz daha renklendirebilirsiniz.Şampiyonluk için tebrikler.Takip sorunu dikkatimi çekti benimde sanki arkadaşlar grup grup... eskiler birbirlerini okuyup birbirlerine yorum atıyorlar zamanla oda olur elbet.Okuyup yorum atmayanda vardır mutlaka siz yılmadan devam edin başarılar.
    ilk başta yorum için teşekkür ederim. Görselliğin eksik olduğunu bende biliyorum bunun için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Karssporla ilgili çok görsel yok malesef. Başka şekillerde renklendirmeye çalışacağım bunun için photoshop u öğrenmeyi bile düşünüyorum Öyle hep yorum yapsınlar diye bir beklentim yok ama en azından tebrik etseler iyi olur burada bir emek veriyoruz takdir edilmek herkesin hoşuna gider

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    bende takip ediyorum seni tebrikler şampiyonluk için
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Çok zevkli bir kariyer
    Devamını bekliyoruz
    Devamı gelecek...

Quote Originally Posted by peker0693 View Post
    CL'yi almadan bırakıp gitmek yok hocam.Takip ediyorum zevkle başarılar.
    O kadarı olur mu bilmem ama gidebilceğim yere kadar gitcem

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Son Dakika
    Ofspor u deplasmanda 6-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Karsspor az sonra Kars'a gelecek. Taraftarlar Şampiyon takımı karşılamak için toparlanmaya başladı coşkulu kalabalık var

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyon Geldi
    Karsspor geldi ve büyük bir gösteriyle karşılandı. Bizde şimdi Karsspor'a şampiyonluğu yetiren menejer Enes YİĞİT şimdi sorularımızı yanıtlayacak
    - Tebrik ediyoruz sizi ve futbolcularınızı. NE söylemek istersiniz ?
    E :Şampiyon olduğumuzdan dolayı çok mutlu olduk bir de başkalarını mutlu ettiğimizi görmek de mutluluğumuzu arttırdı. Bizi karşılayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum
    - Şampiyon olacağınızı tahmin ediyor muydunuz sezon başında ?
    E :Sezon başındaki röportajımda eğer istediğimiz futbolcuları alabilirsek play-off oynamaya oynayabiliriz demiştim. İstediğimiz özellikde oyuncuların çoğunu almıştık.Play-off u tahmin ediyordum ama takımım üstün bir performans göstererek şampiyon oldu
    - Sorularımızı yanıtladığınız için teşekkür ederiz artık sizi tutmayalım bu anın tadını çıkartın
    E :Ben teşekkür ederim. Şimdiden söz veriyorum sezon bitsin yine röportaj yaparız

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çoğunlukla yedek oyuncuları oynattığım maçta rakibimizi yeniyoruz. Formalite maçıydı ama 3 puan almak yine de güzel

Yatili okulda okuyorum , yan yatagimdaki kardes Karsli onun icin okuyodum zevk aldim baya ama temani begenmedim saka bi yana kars icin devrim olmus regenlere iyi bak 3. sene bedavaya gelen bircok oyuncu bak scout al gonder falan aklima bisey gelmiyor suanlik devamini bekliyoruz merakla

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Baskılıydık , atak oynadık ve kazandık. Şampiyonluğu garantiledik diye oyuncularımın performansında düşüş olmadı bu da beni mutlu ediyor

Sayfa 4 / 26 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri