Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Ligi Playoff Final 2.Maç
Bir sürpriz için çıktık sahaya ama olmadı. Bursaspor yine kazandı
Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Ligi Playoff Final 2.Maç
Bir sürpriz için çıktık sahaya ama olmadı. Bursaspor yine kazandı
...
Ligde Şampiyon Belli Oldu
Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligini de kazandı Finalde daha önce çalıştırdığım Newcastle'ı yendi.
Last edited by ReaList : 16.Ocak.2012 at 19:57
...
Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Kupalarına Katılmaya Hak Kazanan Takımlar ve Oyuncu İstatistikleri
...
Geçen sezonu büyük bir mali kayıpla kapattık ve kulüp bu sezon transfer bütçesi veremiyor.
Kulüp bu durumu düzeltmek adına yeni sponsorluk anlaşmaları imzaladı ama yeterli olmayacak gibi
İlerleyen günlerde ekonomiyi düzeltmek adına bir takım önlemler almayı düşünüyoruz en kısa sürede bunu belirleyip ona göre yolumuza devam edecez.
...
Ve Beklenen Ekonomik Tedbir Planı Belli Oldu
Buna göre Paulo Martinez dışındaki bütün yabancılarla yollar ayrılacak (çünkü en fazla maaşı alan kesim) Bu oyuncular satılarak kulübe gelir sağlanacak ve lige de mevcut oyuncular ve alt yapıda geçen sene kendini gösteren gençlerle oluşacak yeni kadro devam edecek.
...
Satılacak oyuncular çıkarıldıktan sonra ki mevcut kadro, bu kadroyu alt yapıdan takviye ederek ve varsa fazla maaş istemeyen türk oyuncular alarak genişletecez.
...
seni baya bi zor günler bekliyor anlaşılan. Şimdiden kolay gelsin
...
Benim oyunda Ankaragücü ve Orduspor mali gelir elde etmek için trainning facilities ve youth facilitiesi satışa çıkardıNasıl yapıyorlar bilemiyorum ama böyle bir olay varmış haberiniz olsun
![]()
...
Yanlış hatırlamıyor isem sen ilk sezonundasın İBB ile ya da 2. sezonun başındasın... Bunlar gelir geçer merak etmeelinde ki fazla işine yaramayan ama maaşı fazla olan artı sözleşmesi uzun olan elemanlar ile tekrar kısa bir sözleşme konusunda anlaşmaya varmaya çalış eğer satamaz isen. Ucuz elemanlar ile anlaş küçülmeye git. Kiralık oyunculara bak. İşin kolay değil ama oyun olarak bakarsan olaya bunlarıı yaşamakta ayrı bir zevk
![]()
Yabancılar mevcut ekonomik halimizde en ağır maaşları alan oyunculardı. Onların hepsini elden çıkarmayı deneyip Alt yapıdan + sözleşmesi biten türk oyuncuları takviye edecem. Eğer sattığım oyunculardan gelen paradan birikim olur transfer bütçesine ayrılırsa direk bunu maaş bütçesine geçirip bonservisi elinde olan oyuncuları alırken kullanmayı düşünüyorum.
...
Ve oyuncuları elden çıkardık, 21 oyuncu gönderip ! 8.5 milyon € elde ettikEkonomik olarak zorda olmasaydık bu oyuncular bu komik paralara elden çıkmazdı ama yapacak bişey yok. Transfer bütçesine biraz para birikti şimdi onu maaş bütçesine verip bonservisi elinde olan bir kaç oyuncuya göz atacam. Baya sıkıntılı bir süreç başlıyor
...
maaş bütçen ne kadar?
...
Ve ilk transferi gerçekleştiriyoruz.
Geçen sezon Adanaspor forması giyen ve sözleşmesi sona eren Abdullah'ı kadromuza katmış bulunmaktayız. Martinez ve Muhammet Demir ile beraber ileri hattın yeni oyuncusu. Bizden yıllık 400 bin € para alacak. 4 yıllık sözleşme imzaladık.
...
...
Daha önce Türkiye'deki alt ligler açık değildi. Bu oyuncu 2016-2017 yılında oyuna dahil olmuş.(24 yaşındayken) Ben Meksika'dan döndüğüm sezon Türkiye'deki alt ligleri açınca Alt liglerde bir anda regenler kendini gösterdi. Genelde kötüler ama böyle cevherlerde çıkmıyor değil Çoğu takımda en kötü böyle bir oyuncu var.![]()
...
Bulmak kolay iş ama almak kolay olmuyor yapacağın en makul teklif bile hemen milyonları buluyor, biz ticaretten anlamıyoruzanca böyle sözleşmesi bitecek oyuncuları tespit edip oyuncunun aklını çelmek adına medya önünde pohpohlayacaksın sözleşme imzalamasına engel olacaksın ve teklifi yapıştıracaksın demokraside çare tükenmez (:
...
Muhammed Demirci İ.B.B'de
Newcastle takımnı yönettiğim zaman 2012/2013 sezonunda o takıma dahil etmiştim. Ancak ben takımdan ayrılınca geçen senelerde fazla forma şansı bulamamış ve 6 sezonda sadece 5 maça çıkmış. Sezon sonunda takımdan ayrılan Muhammet ile yaptığımız görüşme olumlu geçti ve kendisini takıma aldık. Fiziksel olarak iyi durumda değil bu bizim için transferin olumsuz tarafı. ama hem bireysel antrenmanlarla hem de maçlarda oynayarak bu açığını kapatmaya çalışacaz. Muhammet'le 4 yıllık anlaşma sağladık yıllık 400 bin € maaş alacak.
...
Abdullah Korkut fena değilmiş. Umarım bu sıkıntılı sezonda sana baya yardımcı olur
topla gençleri,başla sıfırdan işte tertemiz ne güzel![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
...
Burak Kaplan İ.B.B'de
Beşiktaş'ta senelerdir forma şansı bulamayan ve sezon sonunda kulüpten ayrılan Burak ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Burak bizden yıllık 425 bin € alacak.
...
Taner Yalçın ile Anlaştık
Daha önce Köln forması giyen ve 2011/2012 sezonunda takımımız kiralık olarak forma giyen gurbetçi oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bonservisi elinde olan Taner yıllık 500 bin € garanti para ve ekstra bonuslar alacak. Servan ile beraber iyi bir ikili oluşturacaklarına inanıyorum.
...