Quote Originally Posted by perpetua View Post
Cimbizi yanima almamisim.

Duz oyuncu taniminin ne oldugunu anlayamadim. Duz oyuncu bence teknik kapasitesi kisitli oldugu icin yapabilecekleri de kisitli olan bir oyuncudur. Stoch'un boyle bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum, zaten verilmis ozellikleri de boyle olmadigini gosteriyor.

Zihinsel ozellikler konusunda da hangi zihinsel ozelliklerin tatmin etmedigini tam olarak cozemedim. Neden tatmin etmedigini de okuyamadim. Siz birseyler yazarsaniz okuyanlar degerlendirebilir. Ben yukarida kendi dusuncemi yazdim. Bu dusunceye katilmama hakkina pek tabii sahipsiniz ama neden katilmadiginizi anlatarak iletisim kurmaniz daha dogru bence.
Öncelikle yanlış anlaşılmak veya ortamı germek istemiyorum .. Düşüncelerine katılmıyorum çünkü kafandaki Stoch profili ile sahada izlediğim Stoch profili aynı değil .. Geçen maç gördüğümden yola çıkarak sadece soldan girer adam geçer veya şut atar tarzından çok, sorumluluk alan, ara pas atan,şut çeken,arkadaşlarına pozisyon hazırlayan ve hücümda liderlik eden bir kimliği ile karşımıza çıkmış olması .. Yani bu adam bunları yapabiliyor .. Asıl söylemek istediğim noktada bu zaten. Bunları yapabilen bir adamın zihinsel anlamda oyuna neden bu kadar düz olarak yansıtılması ..