Sayfa 11 / 26 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

15. Hafta

2golü kendi kalemize attık. Öne geçtik ama bunu koruyamadık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şimdi de önümde trabzon maçı var.Çok yükleniyorlar son haftalarda Şıandaki durumumu anlatan bir resim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

16. Hafta

Kötü gidiş son hızıyla devam ediyor. Devre arasında takıma takviyeler yapıp toparlamam lazım. 2 tane de ilk 11 oyuncum uzun süreli sakatlandı. Her şey anca bu kadar kötü olabilirdi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

biraz olsun benim kariyeri senin kariyerini takip ettiğimin 10/1 i kadar takip etseydin bunları yaşamazdın

Benim de Süper ligde ilk senem çok zor geçmişti.Mantık belli 1-0 olsun bizim olsun yaslan geri kontra ataklar ile artık bir gol arayacağız İnşallah Ligde kalırsın.Bir de umudunu asla yitirme ben bu süreçte forum dahil tüm taktikleri denedim verim alamadım zaten zaman sıkıntısı var seni ligde tutan taktik doğru taktik olucaktır ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    biraz olsun benim kariyeri senin kariyerini takip ettiğimin 10/1 i kadar takip etseydin bunları yaşamazdın
    Olur mu usta bende seni çok takip ediyorum. Hatta süper lige çıktığımda hep senin almaya çalıştığın oyuncuları almaya çalıştım ama farklılıklar var.
    1. si sanırım datebase lerimizin büyüklükleri farklı o yüzden sende olan bazı futbolcular bende yok traore gibi.
    2. si sadece haftalık 30k £ maaş bütçesi verdiler ki bu baya baya düşük bir ücret oyuncu gettiremiyorum.
    3. sü yeteneksiz bir başkanım var. 3 yıldır bir kulübün alt kulübü olalım dedim bir türlü birini bulamadı. O kadar istekde bulundum hep reddettim
    4. sü tesis durumlarım felan berbat. Stadımızın zemini bile çim değil. baltık. Bu da oyun anlayışını felan zorluyor.
    5. si kulübün itibarı çok düşük. Oyuncu bulmakta sıkıntı çekiyorum. 4 yıldır hiç kiralık oyuncu alamadım. Kulüplerle anlaşıyorum ama oyuncular gelmiyor.
    Bunlar hep sıkıntı çekmemi sağlıyor

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Benim de Süper ligde ilk senem çok zor geçmişti.Mantık belli 1-0 olsun bizim olsun yaslan geri kontra ataklar ile artık bir gol arayacağız İnşallah Ligde kalırsın.Bir de umudunu asla yitirme ben bu süreçte forum dahil tüm taktikleri denedim verim alamadım zaten zaman sıkıntısı var seni ligde tutan taktik doğru taktik olucaktır ...

Ben hep saldırma taktiğiyle oynuyorum ya hep ya hiç. Ama ikinci yarı bunu değiştircem eğer öne geçersem tüm oyuncularla geriye yaslancam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

17. Hafta

Ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirdik. Oyuncularımın morali baya düşmüştü bu toparlamaya yardımcı olur umarım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk yarının ardından oluşan puan durumu ;

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Olur mu usta bende seni çok takip ediyorum. Hatta süper lige çıktığımda hep senin almaya çalıştığın oyuncuları almaya çalıştım ama farklılıklar var.
    1. si sanırım datebase lerimizin büyüklükleri farklı o yüzden sende olan bazı futbolcular bende yok traore gibi.
    2. si sadece haftalık 30k £ maaş bütçesi verdiler ki bu baya baya düşük bir ücret oyuncu gettiremiyorum.
    3. sü yeteneksiz bir başkanım var. 3 yıldır bir kulübün alt kulübü olalım dedim bir türlü birini bulamadı. O kadar istekde bulundum hep reddettim
    4. sü tesis durumlarım felan berbat. Stadımızın zemini bile çim değil. baltık. Bu da oyun anlayışını felan zorluyor.
    5. si kulübün itibarı çok düşük. Oyuncu bulmakta sıkıntı çekiyorum. 4 yıldır hiç kiralık oyuncu alamadım. Kulüplerle anlaşıyorum ama oyuncular gelmiyor.
    Bunlar hep sıkıntı çekmemi sağlıyor
    Aslında sana mı dedim hatırlamıyorum ama yapman gereken Afrika ligini ve meksika ligini açmaktı oradan ucuz ama iyi adamlar alabiliyordun. Sana söyledim diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim de benim kariyeri takip amacı ile söylememde ki amaç 3 günde bir oynanılan maçlarda süper lige daha yeni yükselen takımın (coachların kötü olmasından dolayı) kondisyon açısından şansının olmaması ve bundan dolayı yaşanılan sakatlıklar. 1-2 oyuncuya bel bağlar isen böyle oluyor işte. Kadroyu geniş tutmalısın. Oyunun belki saçmalığı ama işte çok oluyor sakatlıklar adamın sinirini bozuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aslında sana mı dedim hatırlamıyorum ama yapman gereken Afrika ligini ve meksika ligini açmaktı oradan ucuz ama iyi adamlar alabiliyordun. Sana söyledim diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim de benim kariyeri takip amacı ile söylememde ki amaç 3 günde bir oynanılan maçlarda süper lige daha yeni yükselen takımın (coachların kötü olmasından dolayı) kondisyon açısından şansının olmaması ve bundan dolayı yaşanılan sakatlıklar. 1-2 oyuncuya bel bağlar isen böyle oluyor işte. Kadroyu geniş tutmalısın. Oyunun belki saçmalığı ama işte çok oluyor sakatlıklar adamın sinirini bozuyor
    Bana demedin sanırım Volkan hatırlayamadım. Sonradan da eklemeye çekiniyorum. Geçen sezon sonunda onu yapmaya çalıştım crash dumps hatasını bu yüzden aldım onları kaldırınca düzeldi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

18. Hafta

Ligin ilk yarısında kendi evimizde 2-1 kaybettiğimiz geçen yılın şampiyonu Galatasarayla bu sefer deplasmanda berabere kalıp 1 puan alıyoruz. Öne geçtik ama galibiyeti yine kaçırdık. Olsun Galatasaraydan 1 puanda iyidir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

19. Hafta

Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiğimiz rakibimizi bu sefer kendi evimizde farklı bir şekilde geçiyoruz. 2 penaltı golü bu farkı oluşturdu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

4. Tur

Bank Asyadaki rakibimize karşı oldukça zorlanıyoruz. Rahat geçeceğimi düşünüyordum ama tahmin ettiğimden çok zorlandık. Yine de 1-0 kazanarak adımızı bir üst tura yazdırdık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

20. Hafta

Ligdeki ilk galibiyetimizi aldığımız Mersine karşı bu sefer de galibiyet alıyoruz. ilk yarı eşitlikle gidildi oyunuclarıma kızdım ve oyuncu değişikliği yaptım bunlar da işe yaradı ve fark geldi. Kaleyi bulan tüm şutlarımın gol olması da güzel oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

bak yine eski SS'lere başladı neler çeviriyorsun yine Salihin soyadı Dursun ama maşaallah durmuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bak yine eski SS'lere başladı neler çeviriyorsun yine Salihin soyadı Dursun ama maşaallah durmuyor
    inceden laf sokma seziyorum sanki unutmuşum bir ara ya. Tamam yine aynı şekilde koyarım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arada bi puan durumunu da paylaş Elle hesap yapıyoruz :P
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    tamam geliyor şimdi Normalde wolffather karışmasaydı maç sonunun resmini koyuyordum orda puan durumu yazıyordu ama o ikiye böl seçeneğini koymamı istiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Buyur kardeşim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5. Tur

3. ligdeki rakibimizle karşılaştık. Maça iyi başladık öne geçtik ve hep baskılıydık. Onlar uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar. Devre arasında oyuncularım çok yoruldu elimde de çok oyuncu yoktu yedek kalecimi sağ kanada koydum 65. dakikada 10 kişi kaldık ama bu bizi etkilemedi ve iyi bir galibiyet aldık

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

tamam geliyor şimdi Normalde wolffather karışmasaydı maç sonunun resmini koyuyordum orda puan durumu yazıyordu ama o ikiye böl seçeneğini koymamı istiyor
    Acaba niye

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Acaba niye
    artık ön direğe açtırmıyorum. 6 yard bölgesine açtırıyorum kim vurursa artık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buyur kardeşim
    Tablo muazzam işler yolunda tebrik ederim (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tablo muazzam işler yolunda tebrik ederim (:
    İlk sezona göre bence de iyi. Ama üst üstte 5 yenilgi almıştım o kötü oldu. O dönemi 1-2 galibiyetle geçseydim şu anda daha iyi olurdu

Of adamı rahat bırak artık belki iyiliğini istiyosun ama ben bile okurken deli oldum acaba adam napıyodur hep adama kariyerini örnek vermişsin adam Kars ı almış zaten berbat olan her şeyi çok iyi yapmış daha ne istiyosun ki ? çok iyi gidiyosun enes böyle devam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ALEN MARKARYAN View Post
    Of adamı rahat bırak artık belki iyiliğini istiyosun ama ben bile okurken deli oldum acaba adam napıyodur hep adama kariyerini örnek vermişsin adam Kars ı almış zaten berbat olan her şeyi çok iyi yapmış daha ne istiyosun ki ? çok iyi gidiyosun enes böyle devam
    Tartışmaya gerek yok ya. Volkan benim iyiliğimi istiyor onu biliyorum o yüzden bende ona takılıyorum sadece. Kariyerimin daha zevkli ve daha iyi olması için tavsiyelerde bulunuyor sadece

Evet farkındayım ben de . Amacım tartışmak değil zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biraz sert bir şekilde söyledin gibime geldi de

Evet evet wolf kardeşim özür dilerim uçağım gecikti de gereksiz sinirlenmişim kusuruma bakma

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sanırım halloldu. Sana da geçmiş olsun usta

Sayfa 11 / 26 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri