Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Öncelikle yanlış anlaşılmak veya ortamı germek istemiyorum .. Düşüncelerine katılmıyorum çünkü kafandaki Stoch profili ile sahada izlediğim Stoch profili aynı değil .. Geçen maç gördüğümden yola çıkarak sadece soldan girer adam geçer veya şut atar tarzından çok, sorumluluk alan, ara pas atan,şut çeken,arkadaşlarına pozisyon hazırlayan ve hücümda liderlik eden bir kimliği ile karşımıza çıkmış olması .. Yani bu adam bunları yapabiliyor .. Asıl söylemek istediğim noktada bu zaten. Bunları yapabilen bir adamın zihinsel anlamda oyuna neden bu kadar düz olarak yansıtılması ..
Teknik ozellikler daha cok oyuncunun ne yapabildigini gosterir. Zhinsel ozellikler ise hangi siklikla yapabildigini. Bir mac uzerinden zihinsel ozelliklerin bastan asagiya yenilenmesini hic mantikli bulmuyorum. Bununla beraber hala Stoch'un merkezde oynamasi ile kanatta oynamasinda pek fark gormedigimi hatirlatmak istiyorum. Merkezde oynadiginda da surekli sola kacip ceza sahasi kosesinden kaleye paralel gidip sut denemelerini yapti. Yani kisacasi zihinsel ozellikleri, Stoch'u bir hucum lideri, bir oyun kurucu gibi olacak sekilde degistirmek icin, o mevkide kendisini en azindan 10-15 mac izlemek ve oyun kuruculuk yaptigini izlemek lazim bence.