1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Kupanın Sahibi Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi
    -Final-

2015-2016 Sezonu Şampiyonlar Ligi
    -Şampiyonu Galatasaray-

Buraya kadar gelişimizin tesadüf olmadıgını gösterdik Rus ekibinide adeta sahaya gömdük , inanılmaz bir futbol ortaya koyduk , inanılmaz bir iştah ve inanılmaz bir istek bunun sonucu dogrultusunda 5 senedir bu hedefle oynadıgımız amaca ulaştık , yinede durmak yok her sene üstüne koya koya gideceğiz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şampiyonlar Ligi
    -Final-

2015-2016 Sezonu Şampiyonlar Ligi
    -Şampiyonu Galatasaray-

Buraya kadar gelişimizin tesadüf olmadıgını gösterdik Rus ekibinide adeta sahaya gömdük , inanılmaz bir futbol ortaya koyduk , inanılmaz bir iştah ve inanılmaz bir istek bunun sonucu dogrultusunda 5 senedir bu hedefle oynadıgımız amaca ulaştık , yinede durmak yok her sene üstüne koya koya gideceğiz.
    işde bunu seviyorum başarılar başarılarına başarı katarsın inş alıcanım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bomba transferler bekliyorum senden şl de süper olmuş
    O kadar büyük beklenti içine girmeyelim , transferde yine sınıfta kalacagız büyük ihtimal

Quote Originally Posted by henry1414 View Post
    Sonunda almışşın SL yi tebrikler. Trasnfere çok onem vermiyosun ama ben 2 saat açıyorsam 1 saati oyuncu keşfetmekle geçiyor özellikle regenler ama sen anladığım kadarıyla regenlerle oynamak istemiyorsun. 1. sınıf oyuncular içinde transfer listesine konan oyuncuları iyi takip etmek lazım ben daha SL almadan benzemayı getirdim 3. senemde. Bir yandada çok şaşırdım halen kazım servet ceyhun selçuk hamit le oynayıp SL almana tebrikler diycek başka bir söz yok
    Kazım,Servet as oyuncularımız değildi zaten mucizevi şeyler oldugunda forma giyiyordu , Ceyhun ve Selçuk demişsinde Selçuk'a 1 sezon önce Juve,Milan,Arsenal gibi takımlar talip oldu büyük paralar ödeyeceklerdi ancak Selçuk'u bırakmadık , Ceyhun ise herkesin sanılanın aksine stoperde oynattık , stoper antreman programı yükledim savunmada top becerisi ve hava hakimiyeti ile 2 sezon önce Liverpool,Atl Madrid ve Valencia gibi takımların gündemindeydi ama yine satmamıştık

Yani anlayacağın bu oyuncular başarımızda pay sahibi

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    işde bunu seviyorum başarılar başarılarına başarı katarsın inş alıcanım
    Teşekkürler , Nejat
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri