Bu takıma min. 20000 kişilik bir stad gerek. Öyle 3-5 binlerle gitmez bu iş (:
Bu takıma min. 20000 kişilik bir stad gerek. Öyle 3-5 binlerle gitmez bu iş (:
...
Uefa Avrupa Ligine gidemezsen bu performansa yazık olacak. Ligin son maçlarında yedek ağırlıklı oyuncularla çık kilit oyuncuların playofflara hazır olsun.
...
Kariyerini şimdi baştan sona okudum bundan sonra takipçinim.
Çok iyi gidiyorsun helal sana.
İlk sene süper ligte gayet başarılısın bana kalırsa ilerliyen yıllarda domine edersin ligi.
Lezzetli bir kariyer olmuşVallahi benimde açasım geldi şimdi bir tane kariyer.
Bayadır oynamıyordum.
Önemli olan takım ruhu. Keane olmazsa başka biri sırtlar takımı. Merak etme.![]()
TariboWest
İlk önce çok teşekkür ederim. Eksik gördüğün taraflar varsa söylemeni isterim daha zevkli olur kariyerBence aç kariyer iyi oluyor. Ben ilk defa bir kariyer açtım zevkle devam ediyorum
Keane en önemli gol silahımdı. Diğerleri katkı veriyor ama tam anlamıyla sürekli katkı veren tek oydu. Görceğiz bakalım![]()
Yarı Final
[SIZE="2"]Maç ilk başta hafif tempoda başladı. İki takımda temkinliydi birbirlerini yokladılar. Sonra forvetim Serdar ın yerde kalmasıyla kazandığımız penaltıyı kroos gole çevirdi ve öne geçtik. Sonra 2-0 ı bulduk ondan sonra ataklarımız devam etti ama Trabzon beraberliği yakaladı. Tam maç uzatmalara gitcek derken Salih Dursun ortaya çıktı ve Karsspor a finali getiren golü attı/SIZE]
![]()
Finaldeki rakibim sezon öncesinde Popov , Murat Ceylan , Yasin Pehlivan gibi oyuncularını satarak kadro kalitesinde düşüş yaşıyan Gaziantepspor
Bu gecelik bu kadar. Türkiye kupası final maçını da yarın yaparım artık![]()
Gaziantepspor ne zaman bir Türkiye kariyeri açsam sattığı oyuncuların yerini dolduramıyor. Türkiye Kupası finalinde 1 adım önde olduğunu düşünüyorum.
Eğer finale çıkarsan Finaldeki rakibinde önemli, eğer rakibin Ş.Ligine gitmeyi başarmışsa sen finalde kaybetsende Avrupa Ligine gidersin. (eski lig sisteminde böyleydi eğer değişmemişse)
...
Bende de hep böyle oluyor. Bu sezonu da 9. bitirdiler.Oyuncularının yerlerini dolduramıyorlar. bi kaç kez de teknik direktör değişikliği yaptılar hatta beni de istemişlerdi zamanında
Sistem hala öyle bende yanlış bilmiyorsam. Ama rakibim Gaziantep.9 bitirdiler sezonu o yüzden kupayı alan avrupa kupalarına katılcak
Şimdi oyunu açıyorum. Bakalım final ne olacak![]()
...