Quote Originally Posted by malpince View Post
şef şimdi şöyle bir durum var ne kadar haklıyım tabii bilemiyeceğim. umarım açıklayabilirim bu durumu. şimdi oyunda, gerçekte sadece 20 gol atabilen adamlar 50 gole çıkabiliyor. Fernandes'te de buna benzer bir durum oluştu benim oyunumda, fernandes 4 golle oynuyor ligin ikinci yarısının bir bölümünü geçtiğimiz halde. fakat oyunda sezonu 14 golle bitirdi. yani oyunda oyuncular gerçektekine göre çok daha fazla gol atıyor, bu durum her oyuncu için geçerli, geçen yıl emenikede de aynısı oldu. hayvani bir istatistiğe ulaşmıştı. bu durum özellikle kendi yönettiğimiz takımlarda oluşuyor, mesela gerçekte x oyuncusu sezonda 7 gol atıyorsa, oyunda başka kulüpte 10-11 atıyor biz yönetirken 15lilere çıkabiliyor.
Bazen abartilar veya olmasi gerektiginden daha dusuk performanslar olabiliyor. Sonucta biz de oyuncularin neler yaptigini tam olarak oyun cikip uzun sure oynadiktan sonra gorebiliyoruz. Bir sonraki yamada da bunu duzenlemeye calisiyoruz. Stoch'da da bir dusus yapilmadi cunku iyi kullanildigi halde oyundaki performansi bulabilecegi tahmin edildi. Eger Stoch'un son 3 maclik performansi olmasa belki de baska takim taraftarlari Stoch'un oyunda fazla gol attigini, fazla asist ve bu nedenle abartili oldugunu yazacakti. Bu sefer onlara Stoch'un bu yeteneklerinin oldugunu ama oyunda, gercekte kullanildigindan daha verimli kullanildigini soyleyerek kendimizi anlatmaya calisacaktik. Ama sonucta her turlu biz hataliyiz.

şimdi stoch konusuna gelelim. Stoch'un profili dengeli gözüküyor gerçekle ama bizim beklentimiz biraz daha fazla atması.tabii ki sizin de gözünüze az batıyor dengeli olmasından dolayı. işte sıkıntı burada başlıyor sizinle biz oynayıcıların arasında.
umarım anlatabilmişimdir, ha belki düşüncem yanlıştır orasını bilemiyorum.
derdimi anlatabildim umarım
Artmasi gereken ozellikler iyi irdelenirse buna itiraz etmem. Belki yaninda yuksek olmus ozellikler de vardir. Onlar da degerlendirilebilir pekala. Benim yazma amacim da uzun sutlara 16-17 gibi degerler telaffuz edilmeye baslandiginda, beklentileri biraz torpulemek. Yukarida yazdigim nedenlerle.

Stoch'un zihinsel ozelliklerine gelince de soruma cevap alamadim hala. Hangi zihinsel ozelliklerin dusuk oldugunu dusunuyorsunuz ve neden?