Daha 21. saniye golü attıkKarsspor 1- Beşiktaş 0
![]()
Daha 21. saniye golü attıkKarsspor 1- Beşiktaş 0
![]()
5. dakika golü yedik1-1
Dakika 8 yine yedik. 2-1erken sevinmemek lazımmış
İlk yarı 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle bitti. Devre arasında oyunculara kızayım da kendilerine gelsinler
bEŞİKTAŞ İLE İYİ ÇARPIŞMIŞSIN AMA BEŞİKTAŞIM AFFETMEMİŞ SENİ EZİP GEÇMİŞ DOGRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE MAÇDA ÜSTÜN OLAN TARAF SENMİŞSİN
4 hafta da 3 galibiyet iyi iyi Enes![]()
Beşiktaş maçını çok fazla takma genel olarak iyisin ve alt sıralardaki ekipler karşısında puan kaybetmediğin taktirde play-off'a kalacağını düşünüyorum![]()
Transferler Süper Lig kalitesinin üzerinde olmuş bu sezon Şampiyonluk sürpriz olmaz ama ilk 3 olmazsa başarısız sayarım![]()
...
Maçta gerçekten etkiliydik. o skordan sonra Beşiktaşın sadece 1 önemli pozisyonu vardı bizim 3-4 ama atamadık. Ligin 2. yarısında takım oturur o zaman inönüde yener ödeşiriz
Daha iyi olacak göreceksin VolkanBu arada meksika ligi tavsiyen için tekrardan teşekkürler
En düşük hedefim Play-off bu sezon. sürprizler olmaz umarım
Elimden geleni yapcam yüzünü kara çıkarmıycam![]()
Beşiktaş maçını dert etme ne de olsa büyük takım onlar. Geriye kalan maçların çoğunu kayıpsız atlattın mı ilk 3 hayal değil![]()
Maçlar da süper gidiyor![]()
Enes play-off kesin gibi hadi bakalım senden de bişeyler bekliyorum
hadi hadi şampiyonluk ve avrupa bekliyoruz senden sabırsızız![]()
Chile'li oyuncum Carrasco ülkeye alışamamış. Bende ona 1aylık bir süre verdim kendisine gelmesi için. Umarım kendisine gelir. Çünkü gerçekten iyi bir oyuncu
Beşiktaşı yenseydin lider olurdun
Bu kariyer tam bir efsane olma yolunda gidiyor, her babayiğidin yapacağı iş değil başardıkların. Tebrik ederim.