UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Bu skor bize bir üst turu getiriyor.
UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç
Pek etkili oynayamasakta deplasmanda iyi bir skor alıyoruz.
Deplasmanda beraberlik iyi olmuş.Evimizde işi bitiririz![]()
UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç
Kendi sahamızda geri düşmemize rağmen maçı koparıyoruz ve 4.tura çıkıyoruz.Yeni transferlerimizden 2si bizi galibiyete taşıyan golleri atıyor.Connoly yeni takımıyla müthiş bir başlangıç yaptı ve umarım devamı gelir.Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nden elenip yine UEFA'da 4.turda mücadele eden Neath FC bu sefer şanslı bir kura istiyor ve gruplara kalarak adını tarihe yazdırmak istiyor.
Hay ben bu kurayı çekenin
Kariyerini baştan sona okudum. Aldığın oyuncular cidden Uefa gibi bir arena için yetersiz ancak ligde seni götürüyorlar sanırsam. Son kuradan sonra söylenebilecek tek şey ise şu: ligde ve kupada başarılar![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bir Türk oyuncuyu daha kadromuza katıyoruz,kadro derinliği yaratmak için
Corbett Sports Welsh Premier League 1. Hafta
Atletico maçı öncesi yedek ağırlıklı bi kadroyla çıkıyoruz , kötü futbolla 3 puanı alıyoruz.
UEFA Avrupa Ligi 4.Ön Eleme Turu 1.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League 2. Hafta
Boşta ve Galler Ligi için kaliteli bir golcü oyuncu bulduğumuz için kadromuza katıyoruz.Forvet rotasyonunda umarım istediğim verimi alabilirim
UEFA Avrupa Ligi 4.Ön Eleme Turu 2.Maç
İstatistikleri vermiyorum.Tek şutum var o da gol oldu.Bi 5-6 şut atabilseydik elerdik demekki
Gruplara yine kalamadık.Bu senede gitti avrupa
Asıl kötü haber Trundle'dan geldi.Maçın başında sakatlanan oyuncu 2-3 ay yok.Forvet transferini tam zamanında yapmışım
Corbett Sports Welsh Premier League 3. Hafta
Ligde iyisin.Avrupa seneye artık![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 4. Hafta
Ligde ilk puan kaybımız son şampiyon deplasmanında
Corbett Sports Welsh Premier League 5. Hafta
Penaltı olmasa şu maçı kazanamıycaz.
Corbett Sports Welsh Premier League 6. Hafta
![]()
İyi gidiyorsun![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 7. Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 8. Hafta
Avrupa olmamış ama ligde sonuçlar iyi![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 9. Hafta