1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: FM 2011 Pas ve Taktik üzerine

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ypk ben skordan ziyada pasların döndüğü alandan dolayı onu yazdım genelde pas yogunluğu stoperler ile orta alan arasında olmuş. nasıl bir 4-3-3 dizilişi tam olarak? sanırım kanatsız direk 4-1-2-3 gibi birşey çünkü kenarlarda genelde beklerin top kullanmış. forvetlerdense Tevez en çok insiyatif alarak ve dolaşarak oynuyor. dizilişte yeri sanırım 3 lü forvetin ortası. yalnız bunu 2012'de denemeden yorum yapmamak lazım.mesela sıradaki maçta ben 4-1-2-3 bir deneyeyim burada paylaşayım istatistikleri. takım malta liginden birkirkara ama olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ypk ben skordan ziyada pasların döndüğü alandan dolayı onu yazdım genelde pas yogunluğu stoperler ile orta alan arasında olmuş. nasıl bir 4-3-3 dizilişi tam olarak? sanırım kanatsız direk 4-1-2-3 gibi birşey çünkü kenarlarda genelde beklerin top kullanmış. forvetlerdense Tevez en çok insiyatif alarak ve dolaşarak oynuyor. dizilişte yeri sanırım 3 lü forvetin ortası. yalnız bunu 2012'de denemeden yorum yapmamak lazım.mesela sıradaki maçta ben 4-1-2-3 bir deneyeyim burada paylaşayım istatistikleri. takım malta liginden birkirkara ama olsun
    Abi şimdi taktikteki en anladığım taraf bu zaten swansea maçının bir bölümünde aynen şöyle oldu ;
    Kompany Huddlestone'a, Huddlestone Vertonghen'e, Verthongen Huddlestone'a, Huddlestone Kompany'e böyle bir kaç dakika sürdü fakat bence nedeni şu olabilir Huddlestone ve stoperler aynı mentaliteyle oynuyorlar mesela huddlestoneun biraz daha ileri çıkmasını sağlarsam geri paslarını azaltabilir dizilişe gelince ben taktikleri zaten genel haliyle değil de ayrıntısıyla beraber söylüyorum zaten dediğin gibi olsa 4-1-2-3 derdim örneğin 4-1-2-2-1 gibi yani anlayacağın bu taktik bildiğin 4-3-3 tevez üçlü forvetin en sağında oynuyordu fakat ikinci yarıda hulkun girişiyle ortaya geçti en çok insiyarifi ortadaki forvet alıyor genelde topu forvette ilk o alıp diğer ikisine arapas atıyor veya duvar pası yapıp golü kendisi atıyor yani üç forvetiniz iyiyse gol sorununuz olmuyor üç ortasahanız iyiyse pas sorununuz olmuyor 4 defans iyiyse pozisyon sorununuz olmuyor
    2012 de dün bi deniyim dedim erken konuşmamak lazımmış oyunda biraz değişiklikler var gerçi grafiklere bakılıp da bilinemez maç motorundaki değişim ama en yakın zamanda deniyecem barcelona kariyeriyle ama onda da işe yarayacağını tahmin ediyorum

Mesaj Yetkileri