1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Bravo(!) SI

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşyerinde konan filtre için de adamları suçlamayı çok doğru bulmuyorum açıkçası ben. Kendilerince korsan kullanıma karşı çözümler üretmeye çalışıyorlar ve bu aktivasyon meselesi de bundan kaynaklı. Bunu neden böyle yaptın demekte doğru olmuyor adamlara aslında düz mantıkla bakarsak. Çünkü bu duruma gelmesinin sebebi yine ürünün kullanıcıları yani bizleriz.

Ancak şahsınıza verilen cevabı da doğru bulmuyorum. Sonuçta bizler müşteriyiz ve böyle ukalaca tavırlara layık görülüyorsak oturup tekrar bir düşünmemiz gerekir oyunu edinirken.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    İşyerinde konan filtre için de adamları suçlamayı çok doğru bulmuyorum açıkçası ben. Kendilerince korsan kullanıma karşı çözümler üretmeye çalışıyorlar ve bu aktivasyon meselesi de bundan kaynaklı. Bunu neden böyle yaptın demekte doğru olmuyor adamlara aslında düz mantıkla bakarsak. Çünkü bu duruma gelmesinin sebebi yine ürünün kullanıcıları yani bizleriz.

Ancak şahsınıza verilen cevabı da doğru bulmuyorum. Sonuçta bizler müşteriyiz ve böyle ukalaca tavırlara layık görülüyorsak oturup tekrar bir düşünmemiz gerekir oyunu edinirken.
    benim tepkim zaten buna. tabi ki benim işyerimdeki engelleme adamın suçu değil. ama ben bi soru sorup böyle bi cevap alıyosam kusura bakmasınlar ama ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum. madem öyle almam artık. sonuçta internet bağlantısı olmadan da oynamanın yolları mevcut bilindiği üzere. aptallık bende
    ayrıca adam korsanı engelleyecek diye beni mağdur etmemeli. ben para verip alıyosam bu oyunu istediğim bilgisayarda oynayabilmeliyim. bunun çözümünü de kendileri bulmalı.

Mesaj Yetkileri