1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

hocam bikaç bişey danışmak istiyorum..
    preston north end takımını çalıştırıyorum. 4-2-3-2 oynuyoruz . ilk sezon 106 puanla championship e çıktım. burda ilk seonum. ligte 30 maç sonunda 13 sıradayım. elimdeki kadro 4-1-3-2 için müsait. dizilişle oynamak istemiyorum. solbek sağbek winger sport, DMC: anchorman, mcler atak, dmc nin önündeki mc deep playing midfielder, forvetlerden biri poacher, diğeri targetman support. takımın şuanki seviyesi 4 yıldız. daha başarılı olabilmem için bir öneriniz varmı? en azından ilk sezonu 8 takım arasında bitirebilirsem çok iyi olacak. devre arasında veratti yi takıma kattım. mc deeplying midfielder olarak oynatıyorum. önerilerini bekliyorum hocam.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hocam Tackiller taktiğinin korner ayarlarında soldaki stoper ceza sahasının arkasında duruyor, oraya uzun şutu olan birini koysam veya kafaya çıkan oyuncuyu stoper yerine kafası daha iyi olan birini koysam büyüsü bozulur mu ? Çünkü normal şartlarda bayağı etkili. Değiştirirsem neler olur
    zannetmiyorum bozulacağını ama dene bakalım

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Hocam pozisyon ve ppm antremanı yaptırırken oyuncuların ca sını kısıtlıyormu ?
    yok kısıtlama olmuyor da iş yükü artıyor.

Quote Originally Posted by anlerkn View Post
    hocam bikaç bişey danışmak istiyorum..
    preston north end takımını çalıştırıyorum. 4-2-3-2 oynuyoruz . ilk sezon 106 puanla championship e çıktım. burda ilk seonum. ligte 30 maç sonunda 13 sıradayım. elimdeki kadro 4-1-3-2 için müsait. dizilişle oynamak istemiyorum. solbek sağbek winger sport, DMC: anchorman, mcler atak, dmc nin önündeki mc deep playing midfielder, forvetlerden biri poacher, diğeri targetman support. takımın şuanki seviyesi 4 yıldız. daha başarılı olabilmem için bir öneriniz varmı? en azından ilk sezonu 8 takım arasında bitirebilirsem çok iyi olacak. devre arasında veratti yi takıma kattım. mc deeplying midfielder olarak oynatıyorum. önerilerini bekliyorum hocam.
    bulundugun ligde orta sıra takımıysan kalabalık orta alan ve bol presle daha başarılı olabilirsin. bunun içinde MC ve DMC mevkisinde toplam 3 tane hem savunmayı hem de hücumu yapabilecek oyuncular lazım. forvette ise güçlü top saklayabilen ama aynı zamanda da çevik isimler sana faydalı olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri