Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

27 60.00%
  • İyi

11 24.44%
  • Vasat

4 8.89%
  • Hayal kırıklığı

3 6.67%
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Marc-André ter Stegen

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kendi başına maç alıyor adam.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    kendi başına maç alıyor adam.

kaç senesindesin ve profilini paylasırmısın bi sende kendi basina maç alıyor ama bende tüm maçlari berbat ediyor top gelmesin diye dua etmeye basladım kaleye

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Axion50 View Post
    kaç senesindesin ve profilini paylasırmısın bi sende kendi basina maç alıyor ama bende tüm maçlari berbat ediyor top gelmesin diye dua etmeye basladım kaleye

bende oldukça gelişti. valla newcastle'dan aldığım krul'un üstüne ilaç gibi geldi desem yeridir. adamın lakabı kova krul olmuştu ingiltere'de. belki o yüzden abarttım biraz.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bende oldukça gelişti. valla newcastle'dan aldığım krul'un üstüne ilaç gibi geldi desem yeridir. adamın lakabı kova krul olmuştu ingiltere'de. belki o yüzden abarttım biraz.

Quote Originally Posted by Lusage View Post
    1 Ocak 2016

galiba ben beklentileri biraz fazla tutuyomusum bu oyuncu için genelde 11 oyuncularım ortalamalari 7.50 nin altına inmedigi için buda 7.10 ile 7.00 arasi takıldıgı için gözüme cok pis carpıyordu ama bi sene takımda tuttum barca panteri ve madrid panteri kesildi adam sampiyonlar liginde 2 maçida onun sayesinde kazandım desem yeridir iki maçta penaltılara kaldı birinde 3 birinde 2 tane kurtardı

Mesaj Yetkileri