Beşiktaş maçı çok heyecanlı geçmiş seyirciler kesin uyumuştur![]()
Beşiktaş maçı çok heyecanlı geçmiş seyirciler kesin uyumuştur![]()
...
Senin olmamanı fırsat bilerek oyunda ilerledim ve oldum
Yanlış hatırlamıyorsam bu olması lazım. Ordaki resimdekine benzemiyor ama dosya adıyla aynı benimki
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103414
Aynen öyle oldu. Top orta sahada gidip geldi
![]()
23. Hafta
![]()
Devre arasındaki tek transferim. Biraz pahalı oldu ama ümitliyim ondan
![]()
24. Hafta
Hesapta olmayan mağlubiyet...
![]()
İşte benim takımım İ.B.B
Yalnız bu nasıl lig bütün takımlar neredeyse 1 gol ortalamasıyla oynuyor kalite yerlerde.
...
Entolik birşey rica etcem beşiktaşın başında teknik patron kim ve demirören halen başkan mı rica ediyorum![]()
25. Hafta
Real Madrid maçı öncesi iyi moral oldu
![]()
Şimd baştan sona okudum çok güzel bir kariyer olmuş. Karssporla gruptan çıkmak bile büyük bir başarı Realden fark yesende fark etmez![]()
Karssporu bırakmıycam Avrupada kupa alana kadar. O da baya zaman alacak zaten. Ondan sonra sıkılmazsam geçerim belki
İlk defa bir Avrupa kupasına katıldık. Çoğu oyuncum ilk defa bu arenada maç yaptı o yüzden bence de çok büyük bir başarı. Real maçı da şimdi geliyor bakalım ne olacak![]()
Karsspor a 5.00 Beraberliğe 3.50 Real Madrid'e 1.57 oran verilmiş. Sizden tahminleri alalım ?![]()
Üzgünüm ama Real alır gibi![]()
2-1 yada 3-1 yenilirsin
1. Tur ilk maç
Rakip Real Madrid diye oyun planımızı değiştirmedik. Yine açık , önde basan ve seri bir futbol anlayışıyla maça çıktık. Ama kalitesini gösterdi Real Madrid
![]()
Şu Neymar'ı da hep Real alır (:
...
Deplasmanda 4-0 yeneriz ne olacak ki![]()
Real Madrid mağlubiyeti normal , bu Brondo regen değil mi ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Göreceğiz bakalım değecek mi yoksa para çöpe mi gidecek
Bende hep Barcelona alırdı. Keşke yine onlar alsaydı
Ben daha farklı yenmeyi düşünüyordum ama sen öyle dediysen öyle olsun![]()
Korner bug ını kullanmıyorum. Kornerleri kale önüne doğru açtırıyorum kim vurursa artık. Geçen yıl ligde kornerden gol atma sırasında baya gerilerdeydim...
Evet harika bir regen![]()
26. Hafta
![]()
Arkadaşlar dün gece elektrik kesildi oynarken. O yüzden Fenerbahçe maçını tekrardan oynayacağım...