1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

O golü uzaktan şutu 10 olan da atar perpetua.
    Stoch'un uzaktan şutları hakkettiği değer olan 17 olmalı.

Ha yok olmaz 17 dersen.

Senden ricam, Stoch'un uzun şutlarının 17 olabilmesi için ne ya da neler yapabilmesi gerekiyor?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Klavooz View Post

Ha yok olmaz 17 dersen.

Senden ricam, Stoch'un uzun şutlarının 17 olabilmesi için ne ya da neler yapabilmesi gerekiyor?
    Dediklerine göre gol olması önemli değil, 50metreden vurup da kaleyi tutturursan 15'ten başlıyor

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Klavooz View Post

Ha yok olmaz 17 dersen.

Neden 17 olmasi gerektigi konusunda mantikli nedenler ortaya konulursa tartisiriz.

Ama bence pek de tartisacak sey yok. Mesela Erman Kilic'in veya Christian'in uzun sutlari, Stoch'dan daha once 17 olur bence. Cunku onlar uzaktan sut cekiyor. Stoch'un en azindan 30-35 metreden ne denedigini gorduk, ne de gol attigini.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Neden 17 olmasi gerektigi konusunda mantikli nedenler ortaya konulursa tartisiriz.

Ama bence pek de tartisacak sey yok. Mesela Erman Kilic'in veya Christian'in uzun sutlari, Stoch'dan daha once 17 olur bence. Cunku onlar uzaktan sut cekiyor. Stoch'un en azindan 30-35 metreden ne denedigini gorduk, ne de gol attigini.
    ben anlamadım bu işi. koskoca sigames 20-25 metreden çekilen şutları değerlendiremiyor mu? ya uzun şuttur ya da bitiricilik. en çok konuşulacak konulardan biri Stoch diğeri de Recep Niyaz'ın pa'sı olacaktır eğer değişmediyse Fenerbahçe'de.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    ben anlamadım bu işi. koskoca sigames 20-25 metreden çekilen şutları değerlendiremiyor mu? ya uzun şuttur ya da bitiricilik. en çok konuşulacak konulardan biri Stoch diğeri de Recep Niyaz'ın pa'sı olacaktır eğer değişmediyse Fenerbahçe'de.
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    O zaman finishing i arttırılmıştır . Ben araştırmacımıza güveniyorum , mutlaka yapılmıştır birşeyler.
    Stoch konusunda hiçbir şey değiştirilmediğini söyledik mi ki?
    Az kaldı, sabredin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Az kaldı, sabredin.
    Antrenör raporları Dia'yı bile Stoch'dan iyi gösteriyor. Merakle bekliyorum Stoch'un profilini.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Az kaldı, sabredin.
    Ben de birşeyler yapılmıştır dedim zaten inatla karşı çıkanlara hitaben söyledim sizinle alakası yok .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri