1 ile 30 arası toplam 1036 sonuç

Konu: NEATH FC - Galler'in Kartalları Bu Sezon UEFA Avrupa Ligi'ne @ Sezon 9

Hybrid View

O kadar pozisyona girmişsin ama forvetlerin beceriksiz galiba

Bende İrlanda'da başladım Derry City ile. 7-8 CCC yakaladığım 3-4 maçı 1-0 2-0 gibi skorlarla kaybettim ve 2 puan farkla Shamrock'un ardında 2. oldum. Gerçekten çileden çıkartıyor bu forvetler.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    O kadar pozisyona girmişsin ama forvetlerin beceriksiz galiba

Bende İrlanda'da başladım Derry City ile. 7-8 CCC yakaladığım 3-4 maçı 1-0 2-0 gibi skorlarla kaybettim ve 2 puan farkla Shamrock'un ardında 2. oldum. Gerçekten çileden çıkartıyor bu forvetler.
    Hele ilk sezonlar tam felaket.Sen yapacağın transferler ile o açıdan biraz rahatlayabiliyosun ama oyunun zevki de burda.Bazen bu kadarı da fazla diyorum kaçan gollerden sonra ama Avrupada maç yapınca büyük takımların kaçırdıklarını görüp susuyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turunda akibimiz Makedonya temsilcisi Sileks Kratovo.Bosna takımı Zeljeznicar'ı elediler.Benim maçım bir gün önce oynandığı için 2. maçlarını izleme olanağı buldum.Açıkcası Bosna takımından daha kötüler.İlk maç 3-2 kazanmışlar 2.maç kornerden 1 gol attılar rakip 1-1 yaptı ama 65'De kırmızı gördü Bosna takımı.Bu turu rahat geçeceğime inanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç

Rakibin tek maçını izleyerek adamları biraz fazla hafife aldık.Maça iyi başladık ama oyunu dengelediler.Özellikle uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar.Kırmızı kart ve hemen ardından gelen 2 gol 4.tur için kapıyı ardına kadar araladı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu rakibimiz Polonya temsilcisi Lech Poznan.Bundan 2 sene önce ŞL 3.Ön Eleme'de kendi sahamda 0-0 kalmış deplasmanda 2-1 yenerek Poznan'ı elemiştim.Bakalım bu sene ŞL'de gruplara kalabilecek miyim?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 1. Hafta

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yedek oyuncularım 10 kişiden 2 gol yiyerek lige puan kaybıyla başlamamıza neden oluyor.Ancak bu puan kaybı önemli değil önemli olan şu an için ŞL.Ligde her halükarda şampiyonluğa oynarız

Mesaj Yetkileri