Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Kanada'ya gitmek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Irkçılık falan yoktur umarım bazı belgesellerde gösteriyorlar ya yabancılara karşı kin besleyen manyaklar falan var hani, mazallah gittiginde 3.sayfa haberi olma abim.

Ayrıca Work & Travel çok iyi bir sistem. 1 ay çalışıyorsun ki yanlısım yoksa Alaska'da balık ayıklıyorsun saati 4-5 dolardan. Sonraki ay da yiyorsun tüm o parayı istedigin yerde.
    Amerika'lılarla sorunları var onların diye biliyorum ben bir tek. Fransız sömürgesinden dolayı oda sanıyorum. Onun dışında ırkçılıkları olacağını sanmam çünkü çok insancılmış halkı. Çok sevecen bir milleti var diye biliyorum.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Kanada iyidir, annem 3 ay kaldı on numara fotoğraflarla döndü, dene derim.
    2-3 kişiden duydum Kanada'yı ve sürekli olağanüstü bir yer şeklinde bahsediliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi bu dediğin Alaska'ya gitmekle ilgiliyse forumdan birisi Alaska'ya gitmişti balıkların yanına Şu an foruma girmiyor girse bilgi verirdi o (:
    Cidden he sen söyleyince aklıma geldi. Hatta "Alaskada balık avlıyor" yazıyordu galiba nickinin altında. Burak abi miydi ? Kimdi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Merhaba,
    çok yakın arkadaşım kanada da yaşıyor.İstersen bilgi alabilirim,ancak konusutugumuzda bana ingilizce nin sadece sözde oldugunu sokak da fransızca konusuldugunu söylüyor bigline.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tabi sen bilirsin ama, Gurbet çok ayrı bişi bunu çok net söyleyebilirim.. Vatan sevgisi hiçbi şeye benzemiyor.. Ki döneceğimi bildiğim halde hasret çekiyorum.. Eğer son çaren ise git başka ülkelere..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Merhaba,
    çok yakın arkadaşım kanada da yaşıyor.İstersen bilgi alabilirim,ancak konusutugumuzda bana ingilizce nin sadece sözde oldugunu sokak da fransızca konusuldugunu söylüyor bigline.
    Bilgi alabilirsen çok sevinirim gerçekten. Oraya nasıl gidebilirim, seçenekler neler ve nasıl kalıcı olabilirim? Bunların cevabı bana lazım. Öğrenebilirsen çok makbule geçer.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tabi sen bilirsin ama, Gurbet çok ayrı bişi bunu çok net söyleyebilirim.. Vatan sevgisi hiçbi şeye benzemiyor.. Ki döneceğimi bildiğim halde hasret çekiyorum.. Eğer son çaren ise git başka ülkelere..
    Evet bir süre kültür şoku yaşayacağımı biliyorum. Bunun dışında dediğin gibi arkadaşlarımı ailemi ve ülkemi özleyeceğim ama gitmek benim için olumlu olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Cidden he sen söyleyince aklıma geldi. Hatta "Alaskada balık avlıyor" yazıyordu galiba nickinin altında. Burak abi miydi ? Kimdi
    Evet Burak Duran

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri