Foruma toplu ban geliyor...![]()
Football is simple,but Football Manager is not
1 ayı geçti hala yazarlıklar verilmedi![]()
Selam beyleeer .
Daha önceden biliyordun herhalde Cihan dimi? Yoksa ben şu an bile benzetemiyorum![]()
FM Gazetesi
Ben söyleyince dikkat edip anladım da bilmeyip de anladıysan helal olsun Cihan![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kafasını yukarı kaldırmış, gagasını yukarı doğru uzatmış bir kuş görüyorum ben oradaHayal gücüm yüksek galiba.
FM Gazetesi
Hayal gücünmü yüksek yoksa göz numaranmı yüksek orasını ben bilemeyeceğim![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
beyler yarın sabah teyze oğlum geliyor izmire foçaya askeri birliğe teslim edicem konaktan foçaya nasıl giderim bilgilendirir misiniz beni
Uzun dönem er mi? Öyleyse Yeni Foça'ya gidecektir.
Konak'taysanız sorun yok ama başka yerdeyseniz Konak'a geçmenize gerek yok. İZBAN ile Yeni Foça'ya gidebilirsiniz. Biçerova ya da Hatundere, ikisinden birisi, tam emin değilim şu anda, sabah bakar yazarım istersen ama İZBAN'da da yazıyor hangisi olduğu. O durakta inip aktarma otobüsüyle Yeni Foça'ya ulaşabilirsiniz.
"YÜCE ATATÜRK"
acemi birliği ilk defa teslim olacak
konaktaız sorarım artık yarın geline izbansa problem yok o zaman rahat buluruz![]()
Metro ile Halkapınar'a geçin, Biçerova olması lazım, Hatundere Eski Foça'ya gidiyor. Biçerova'da inip aktarma otobüse ile gidersiniz. Üstelik 3 vesait, tek biletle gidilebiliyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Spor bölümünü göremiyoruz ama galibiyeti unuttuk sanmayın . Tebrikler FBU . Helal olsun çocuklar !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Güneşi Gördüm;KarıncaTabi elindeki şey bebek değil orası ayrı
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benim de aklıma ilk "Güneşi gördüm" geldi![]()
İyi geceler arkadaslar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İyi geceler kardeşim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!