fm 12 de bunu aradım da bulamadım acaba nasıl ulasabılırım
fm 12 de bunu aradım da bulamadım acaba nasıl ulasabılırım
hakikaten, ben de bulamamıştım bunu.
Teknik heyet tavsiyeleri haberlerde gelir karşınıza. Ona katılın.
Backroom Advice.
Onun için bir buton vardı FM 2011'de, FM 2012'de bende bulamadım. Arkadaşın dediği sezon başında backroom advice'da bir kez karşımıza çıkıyor kabul ama bunu fm2011'de istediğmiz zaman yapabiliyorduk, düşündüğümüz mevki için alternatif araştırıp bize rapor veriyordu. Loan player report. Umarım ben görmemişimdir vardır normalde ulaşabileceğimiz bir yer.
Eğer aradığın loan player report ise manager profiline tıkladığında orada Assistant Advice var onun alt menüsünde Compile Loan Players Availability Report var. Ama orada sadece senin takımına kiralık gelebilecek oyuncuları sana buluyor.
Backroom advice'da scout'ları gönder baksınları dedikleri oyuncular aslında tavsiye ettikleri oyuncular.
Arkadaşın aradığı bölüm Team Report kısmının yenilenmemiş, -geçen seneki- halidir anladığım kadarıyla. Tıkladığımız zaman kullandığımız taktiğin en verimli halini, her mevkinin en iyi oyuncusu ve alt yapı oyuncularımız ile ilgili bilgi veriyordu. Üstelik eğer kadroda zayıf gördüğü bir mevki varsa 2-3 kişilik mini tavsiyeler ile bize ipuçları veriyordu.
Bu bölümü bende çok aradım çünkü Team Report kısmı beni tatmin etmedi. Sadece Team Report kısmındaki Team Strength kısmı işime yaradı ama eski haliyle kalsa daha iyi olurdu gibime geliyor.
Edit: Örnek bir ekran resmi koyayım sizlere tahminim bu.
![]()
evet benıım aradııgıım bu ozellııktıı