1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: İngilizce Proje Hikaye'yi Çevirebilecek Biri Var mı ?

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by nannar View Post
    aslında hikayeleştirmek lazım ama o zaman benim yaptıgım anlaşılır sana biraz daha türkçe çeviri gibi hazırladım. Diğer türlü sıkıntı çıkar buyur

Ülkenin birinde genç ve bekar bir prens varmış.Gerçek bir prenses arıyormuş. Civar ülkelerde hiç gerçek bir prenses yokmuş. Atını diğer ülkelere sürmüş, bir çok prenses varmış fakat hiçbiri gerçek prenses değilmiş (nasıl oluyorsa ) Evine geri dönmüş. Çok üzgünmüş. Fırtınalı, şimşekler çakan sağnak yağmurlu bir gecede aniden kale kapısı çalınmış. Kalenin önünde bir prenses varmış. Kapıda ayakta duruyormuş, ıslanmış, yorgun ve karnı açmış.

Kraliçe: Ohhh, zavallı kız,İçeri gel

Kız: Teşekkürler kraliçem,çok naziksiniz.

Artık kız içerdeymiş ve kraliçe ona yatak hazırlıyormuş. Geceymiş , kız yorgun ve uykusuzmuş. Kraliçe kızın yatacağı odadan herşeyi almış.Sadece 1 bezelye ve üzerine yirmi kat yatak sermiş. Sabah kız uyanmış,

Kraliçe: Günaydın, nasılsın?
    Girl: İyiyim teşekkür ederim. Yorgunum çünkü yatağın altında sert birşey vardı

Kraliçe çok sevinmiş. Kız gerçek bir prensesmiş çünkü yatakların altında bezelyeyi hissedebilmiş. Bezelye şu anda müzede. Orada görebilirsiniz..

yalnız hikaye aşırı saçmaymış bu bezelyeyi görmek lazım müzeye gidip

teşekkürler de kraliçe mi hazırlıyo yatagı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    teşekkürler de kraliçe mi hazırlıyo yatagı
    Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    The Queen is making bed for the girl.
    Aynen öyle yazıyor hocam ingilizce öğretmenidir zaten üstüne söz söylemiyorum
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

3. Default

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Aynen öyle yazıyor hocam ingilizce öğretmenidir zaten üstüne söz söylemiyorum
    BİLMİYORDUM o zmn hiçbir sıkıntım kalmadı yanlış olur olmuştur falan die gönlüüm rahtladı

Mesaj Yetkileri