1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Joseph Yobo

Hybrid View

furkan58 nickli zeki arkadaşım messide ilk çıktığında dünkü çocuktu ama bak şimdi neler yapıyor
    yazdığım yorumun içinde ince bir zeka vardı ama bu anlamana yardımcı olmuştur umarım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    furkan58 nickli zeki arkadaşım messide ilk çıktığında dünkü çocuktu ama bak şimdi neler yapıyor
    yazdığım yorumun içinde ince bir zeka vardı ama bu anlamana yardımcı olmuştur umarım
    Yazdığın yorumun içindeki ince zekalığı bi tek sen anlıyosun heralde . Kendinle çelişiyorsun ilk çıktığında dünkü çocuktu o zaman kimse Maradonayla kıyaslamıyodu şimdi neler yapıyor kıyaslanıyor .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yazdığın yorumun içindeki ince zekalığı bi tek sen anlıyosun heralde . Kendinle çelişiyorsun ilk çıktığında dünkü çocuktu o zaman kimse Maradonayla kıyaslamıyodu şimdi neler yapıyor kıyaslanıyor .
    Arkadaşın demek istediği Messi Maradona ile kıyaslanıyorken Semih neden Yobo ile kıyaslanmasın. Ben böyle anladım.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Arkadaşın demek istediği Messi Maradona ile kıyaslanıyorken Semih neden Yobo ile kıyaslanmasın. Ben böyle anladım.
    tam olarak demek istediğimde buydu çok doğru anlamışsın bunu okuyan herkes böyle anlar ama söylediklerim başka yerlere çekilmeye çalışılıyor furkan58 tarafından bu arada bana kendinle çelişiyorsun demiş son yazdığı yorumu bir okuyun kimin kendisiyle çeliştiği çok açık

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    tam olarak demek istediğimde buydu çok doğru anlamışsın bunu okuyan herkes böyle anlar ama söylediklerim başka yerlere çekilmeye çalışılıyor furkan58 tarafından bu arada bana kendinle çelişiyorsun demiş son yazdığı yorumu bir okuyun kimin kendisiyle çeliştiği çok açık
    Kardeşim dünkü çocuk messi maradonayla karşılaştırılıyo demişssin bende diyorum ki ilk zamanlarında karşılaştırılmıyo şimdi rekor kırıyor o zaman karşılaştırılıyor bunun neresi çelişme ? Messi artık dünkü çocuk değil. Semih ve Yobo karşılaştırılması ise bencede yanlış bir kaç aydır A takımda oynayan biriyle ve çok genç , ingiltere tecrübesi olan yaşı itibariyle tecrübeli birinin karşılaştırılması

Neyse konumuz messi maradona değil araştırmacılar en iyisini bilirler diyip susalım
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri