1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Emre Belözoğlu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    gerçek hayatta izlediğmiz emreden çok çok daha iyi bir emre profili yapılmış bence abartılı bir profil olmuş
    http://www.youtube.com/watch?v=fZH6aidht-Q form tuttuğunda profilin üstüne bile çıkıyor bence

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=fZH6aidht-Q form tuttuğunda profilin üstüne bile çıkıyor bence
    Maalesef 2011-2012 sezonundayız ve o Emre' yi uzun bir süredir göremiyoruz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    profılın cok cok altında gozuktugunu soylemıste 30 yasına gelmıs mental olarak olgunlasmıs hatta 4 senedır aynı ulkede aynı arastırmacı tarafından gozlemlenen bır futbolcunun profiliyle fazla oynanıcağını düşünmüyorum. son haftalardaki oyununa gelirsek emre daha çok geriye dönük oynuyor baroni daha çok hücuma destek veriyor tahminim özetleri izliyorsan eğer orda o yüzden görmemiş olabilirsin ki takımı hücuma kaldıran kişi emredir bjk maçının 2. yarısı hemn farkediliyor

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe maçlarını izliyor musun bilmiyorum, ne kadar takip edip etmediğini de bilmiyorum, ama etseydin Emre'nin ne kadar önemli olduğunu görür ve bilirdin. eski Emre'yi izlemek için önce Fenerbahçe'nin maçlarını izlemek lazım. Emre şuan Fenerbahçe için çok önemli bir futbolcu.

Mesaj Yetkileri