hiz hizlanma agility bunlarin hepsi 10 seviyesinin altina inmeli.. ujfalusi ben kendimi bildim bileli asiri derecede agir bir oyuncuydu yaslandikca dahada agirlasti..
hiz hizlanma agility bunlarin hepsi 10 seviyesinin altina inmeli.. ujfalusi ben kendimi bildim bileli asiri derecede agir bir oyuncuydu yaslandikca dahada agirlasti..
tek basina topu alip ciktiginda servette hizli gibi görünür önemli olan hizli oyuncular karsisindaki cabulugu ujfalusi bildigin hantal oyuncudur gs li oldugun icin tabi aksini düsünebilirsin.. benim fikrim bu yönde ben kendisini italya liginden beri takip ederim sag bek oynadi diye hizli sayilmaz kaldi ki sag bek oynadigi zaman karsisindaki oyuncu cabuksa cok zorlaniyor sürekli faul ile durduruyor.
önünde 300 metrekare boş alan varken dribbling yapması hiçbirşeyi göstermez. güzel dribbling yapmasının sebebi tekniğinin ve dribblinginin iyi olmasından kaynaklanıyor. hız veya çabukluk veya çeviklik burada belli olmaz. ha hızıyla rakibini ekarte eden bir driblingi olsaydı o işe yarardı da alakası yok ujfa çok hantal bir oyuncu savunmada ani yön değişimlerinde çok geride kalan hemen yere yatan bir adam ujfa.