1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Necati Ateş

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    necati'yi izlediğiniz maç sayısı bence çok fazla değil zira fenerbahçe tutuyorsunuz. bu yüzden necati'nin attığı frikiklere rastgelememiş olma ihtimaliniz hayli yükse.

mesela ben necati'nin penaltı kaçırdığını hatırlıyorum. siz hiç denk gelmemişsiniz ama ben galatasaraylı olduğumdan çok maçını izledim 2005-2006 veya 2006-2007 sezonunda inönü'de bir penaltıyı direğe yollamıştı.
    necatiyi cok izledim begendigim bir oyuncudur kendisi fakat frikik kullansa dahi frikikten kac golü var bu adamin? her frikik kullanan adama 12 verilecekse isimiz var.. ona bakarsaniz semihte kupa maclarinda felan frikik kullanirdi ve 1-2 golde atmisligi var ozaman onada 12 verilsin fakat ben böyle düsünmüyorum iste santrafor oynayan ara sira frikik vuran bir oyuncuya frikik 12 verilecegine o oyuncunun ihtiyaci olan bölgelerde 1-2 puan artis yapilsa daha iyi olmaz mi gercekci bir db icin?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    necatiyi cok izledim begendigim bir oyuncudur kendisi fakat frikik kullansa dahi frikikten kac golü var bu adamin? her frikik kullanan adama 12 verilecekse isimiz var.. ona bakarsaniz semihte kupa maclarinda felan frikik kullanirdi ve 1-2 golde atmisligi var ozaman onada 12 verilsin fakat ben böyle düsünmüyorum iste santrafor oynayan ara sira frikik vuran bir oyuncuya frikik 12 verilecegine o oyuncunun ihtiyaci olan bölgelerde 1-2 puan artis yapilsa daha iyi olmaz mi gercekci bir db icin?
    Oyuncunun mevkisine göre özelliklerinin ca'sına etkisi değişiyor. Her mevki için ayrı ayrı olmak üzere bazı özellikler CA'ya çok az, bazı özellikler de hiç etki etmiyor. Ihtiyacı olan bölgelerde 1-2 puan artış ile frikiklerde 1-2 puan düşüş aynı değere denk gelmez.

Mesaj Yetkileri