1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Alt Liglerde Alt Yapısı İyi Olan Takımlar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar İskoçya 3.liginden (yani 4. lig oluyor) Queen's Park FC (QPR değil tabi ki ) diye bir takım buldum, 52000 kişilik stadı 25m euro bütçesi var(ama transfer veya maaş bütçesi vermiyor yönetim) altyapısı antrenman tesisleri süper (15,15). Bu kulüple oynamayı düşünüyorum ama çok şaşırtıcı geldi internette de pek bir şey bulamadım, iskoçya ligi nasıldır bu takımı bilenler falan varsa yazarlarsa sevinirim.

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Arkadaşlar İskoçya 3.liginden (yani 4. lig oluyor) Queen's Park FC (QPR değil tabi ki ) diye bir takım buldum, 52000 kişilik stadı 25m euro bütçesi var(ama transfer veya maaş bütçesi vermiyor yönetim) altyapısı antrenman tesisleri süper (15,15). Bu kulüple oynamayı düşünüyorum ama çok şaşırtıcı geldi internette de pek bir şey bulamadım, iskoçya ligi nasıldır bu takımı bilenler falan varsa yazarlarsa sevinirim.
    Usta o 25 m dediğin kulübün tamamının değeri ve o 25 milyonun büyük bir kısmı zaten stadın değeri. Yani değer olarak aslında diğer takımlardan bir farkı yok. Stadı doldurman da pek mümkün değil zaten.

Mesaj Yetkileri