İnatçılığım için kusura bakmayın; anlatmak istediğim şeyi anlatamayınca ayarım bozuluyor biraz.

Originally Posted by
muzoadux
Benim cümlelerimde gerçek hayatta bu durum olmuyor veya bu durum gerçek hayatta hiç olmadı gibi bir şey var mı ?? Tabiki oluyor olduğunun farkında olan tek insanda sen değilsin..Benim iddaamla senin savunduğun şey birbirinden çok alakasız şeyler..Oyunda arada sırada olsa (Gerçek hayatta olduğu gibi) buna bir sözüm olmaz..Ama ben diyorum ki o hafta ligde oynyacağın takım muhtemel rakipse illa ki o geliyor.Gelmemesi gibi bir ihtimal yok..Ama gerçek hayatta gelmemesi gibi bir ihtimal var ama oyunda yok......
"o hafta ligde oynyacağın takım muhtemel rakipse illa ki onun gelmesi" gibi bir şey, zaten söz konusu bile olmadığı için değinme ihtiyacı hissetmedim. O senin hüsnü kuruntun.
Yine de örnekleyeyim:
Bordo61Mavi mahlaslı arkadaşın kariyerinden;

Kupa 4. tur maçının evvelinde Orduspor, ertesinde ise Antalyaspor ile lig maçı var. Bu takımların ikisi de Türkiye Kupası'nda muhtemel rakipler arasında olmasına rağmen, kurada Mersin çıkmış.
Bana ait bir Fenerbahçe kariyeri;

Kupa çeyrek finalinde oynanacak maçın evvelinde Beşiktaş, ertesinde ise Manisaspor ile lig maçı var. Bu takımların ikisi de Türkiye Kupası'nda muhtemel rakipler arasında olmasına rağmen, kurada Bursaspor çıkmış.
Alican'ın Galatasaray kariyeri, 5. sezondan;

Kupa 4. tur maçının evvelinde Mersin, ertesinde ise Kasımpaşa ile lig maçı var. Bu takımların ikisi de Türkiye Kupası'nda muhtemel rakipler arasında olmasına rağmen, kurada Bursaspor çıkmış; Kupa çeyrek finalinde oynanacak maçın ertesinde Gençlerbirliği ile lig maçı var, bu takım kupada muhtemel rakipler arasında olmasına rağmen, kurada Büyükşehir Bld. çıkmış. Ama yine bu kariyerde, kupa yarı finalindeki rakip Fenerbahçe ile bu maçın hemen evvelinde lig maçı da oynanmış mesela.
Last edited by meddah : 25.Mart.2012 at 14:08
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"