Originally Posted by
serkan1520
bugün düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu gösteren bir oyun ortaya koydu daha transfer edilmeden önce eyvah inşallah almazlar demiştim zaten, bir oyuncu transfer edilirken sadece bir sezondaki performansaına bakılıp alınır mı ? bu ne biçim anlayıştır bir geçmişini araştırın adamın 10 gol attığı sezon yok bir özelliklerine bakın bu adam ne hızlı ne güçlü ne teknik 10m euro veriyorsunuz yahu bu paraya ne santraforlar var dünyada ben zaten fenerbahçede futbolcuların izlenerek transfer edildiğini düşünmüyorum yazık oluyor gerçekten bu kadar harcanan paralara türk futbolu son dönemlerde inanılmaz geriledi ukrayna futbolunun bile gerisindeyiz şuan kimse gerçekleri söylemek istemiyor işte 2000 yılında bir galatasaray uefayı almıs hala övünüyoruz yahu bu kupayı zenitte aldı shaktarda aldı bragada vs. uzar gider zaten bu kadar harcanan paralarla bizim takımlarımızın her sezon uefada en az yarı final görmesi gerekiyor ama biz işte beşiktaş çeyrek finale çıktığında sevniyoruz aman ne büyük başarı diyoruz braga fenerbahçenin 10/1 bütçeye bile sahip değil adamlar kupayı kazanıyor kimsede sorgulamıyor nerede yanlış yapıyoruz diye
Şimdi diyebilirsiniz ki bir maç kötü oynadı diye bir adamı nasıl bu kadar kolay yargılarsın geldiği günden beri gol attığı bütün maçlar dahil beğenmediğimi söylüyorum zaten burayada yazmıştım bir futbolcu sadece attığı gollerle değerlendirilmemeli öyle olsaydı jardel bügün dünyanın en büyük forvetlerinden bir olmalıydı Sowdada bunu görüyorum evet iyi bir bitirici evet gol pozisyonlarında iyi noktalarda bulunuyor ama oyuna baktığınızda ne bir dribling yapıp adam geçtiğini ne bir sırtı dönük topu alıp arkadaşlarına pas attığını ne bir savunmayı yıpratıcı koşular yaptığını görebilirsiniz
Konu biraz saptı ama içimi dökmek istedim artık futboldanda pek keyif almıyorum yapılan bu kadar yanlışları gördükçe anneannemizim liginde başarılı olmuşuz olmamışız beni tatmin etmiyor ve gelecekte aydınlık değil açıkçası gerçekleri görmek gerek dünya sıralamasında 32.liğie kadar gerilemişiz kendimizi onlardan çok daha iyi gördüğümüz yunanistan 13.sırada ve üstelik yaşanan onca kaosa rağmen yazık gerçekten yazık.....