1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: İkizler Devrim Yolunda! Avrupa'nın En Büyüğü Napoli! [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Öncelikle başarılar. Transferlerin hakkında biraz eleştiri yapmak isterim. Elinde Lavezzi var Cavani var ve sen gidip Doumbia - Macheda - Wilfred 3lüsünü alıyosun. Tamam 3 kulvarda yarısıcaksın ama bu kadarı da gereksiz. Macheda iyi potansiyeli var. Doumbia tartışmasız en iyi santraforlardan ( Huntelaar'dan sonra ). Wilfred gereksiz bir transfer olmuş. Onun yerine hem sağ yada sol açık hemde santrafor oynayabilen birini alsaydın daha iyi olurdu. Ama bi bildiğin vardır diyorum yinede.

Bunlar seni eleştirmek değilde kendi fikirim. Sülci lisan eylediysem affola...

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Öncelikle başarılar. Transferlerin hakkında biraz eleştiri yapmak isterim. Elinde Lavezzi var Cavani var ve sen gidip Doumbia - Macheda - Wilfred 3lüsünü alıyosun. Tamam 3 kulvarda yarısıcaksın ama bu kadarı da gereksiz. Macheda iyi potansiyeli var. Doumbia tartışmasız en iyi santraforlardan ( Huntelaar'dan sonra ). Wilfred gereksiz bir transfer olmuş. Onun yerine hem sağ yada sol açık hemde santrafor oynayabilen birini alsaydın daha iyi olurdu. Ama bi bildiğin vardır diyorum yinede.

Bunlar seni eleştirmek değilde kendi fikirim. Sülci lisan eylediysem affola...
    Yok kardesim lafi mi olur illaki herkes gorus beyaninda bulunacak . simdi soyle soyliyim . Lavezzi'yi AMR olarak oynatyrm . Lavezzi olmazsa Cavani'yi forvetten AMRye cekiyorum. Doumbia Wilfired oynatyrm . Macheda'da onlarin yedegi. Zaten kiralik kendisi.... Kadroda Fleck Pandev gibi alternatiflerimiz de var ...

Mesaj Yetkileri