Sayfa 20 / 61 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1809 sonuç

Konu: Tahmin Yarışması Sohbet Alanı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default 32. Hafta Sonuçları

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
    Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 32. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hesaplama işini bıraktığımdan beri yüksek puanlar almaya başladım,ilginç.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Coşkun'la aramda hala 35 puan fark 3.lük için daha çook çalışmak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

7.ci siradayiz iyi gitmiyoruz duzelme vakti geldi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

3 puan nedir yahu? Bunun 1 puanı da Ankaragücü-Antalyaspor maçından.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yiğit bırak uğraşma kal yerinde ya
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tahmin yapmayı öncelerden unutmamış olsam,şuan büyük ihtimal ilk 5 olurdum ki ona rağmen 30.'yum...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

8. Default

İte kaka ilk sayfaya attım kendimi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tabloda 30.Haftanın en yüksek puan alanı yazmıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet hatta ilk 10 da mı ne hiç birinci olmayan bendim ama Futurless in 1.liği yok gözüküyor benimde dikkatimi çekti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yiğit bırak uğraşma kal yerinde ya
    Bunun playoffu var dur seeen

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tabloda 30.Haftanın en yüksek puan alanı yazmıyor
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet hatta ilk 10 da mı ne hiç birinci olmayan bendim ama Futurless in 1.liği yok gözüküyor benimde dikkatimi çekti
    33 puanla futureless ve berkay123456 o haftanın en yüksek puanları. En yüksek puanların vurgulanmasında değişiklik yaptığım için o haftanınki kaybolmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bundan sonra tek değilsin. Tabii, şimdilik bu haftalığına.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu hafta dibe vurduk 9'da 2 Ama genede iyi puan gelmiş 2 maça (Ordu-Gençler , Samsun-Mersin) 12 puan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk 5 maç sonunda 3 maçı doğru bilmişim, Aytaç Abi ise 0. Geri kalan 4 maçta ise tahminlerimiz aynı o 3 maçtan en azından bi 10-15 puan farkı eritebilirsek iyi olur. Son 4 maç bağlamaz artık bizi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İlk 5 maç sonunda 3 maçı doğru bilmişim, Aytaç Abi ise 0. Geri kalan 4 maçta ise tahminlerimiz aynı o 3 maçtan en azından bi 10-15 puan farkı eritebilirsek iyi olur. Son 4 maç bağlamaz artık bizi.
    Ve bunu yazar yazmaz 5 maç sonunda 2'ye düştük
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ve bunu yazar yazmaz 5 maç sonunda 2'ye düştük
    3 puan daha yaklastin, hadi yine iyisin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fener gibi olduk Abi, bizimde umudumuz play-offlar Yönetime sesleniyorum play-offlarda puan farkı yarıya düşsün
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Genel olarak oyle bir istek olsaydi dusunebilirdik ama artik cok gec

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yarisma basladiktan sonra kural mi konurmus Bence de cok gec, hakli sampiyonlugumuzu kimse elimizden alamaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim aklim hala hic 1. Olamamamda 1 kere birinci olsam ilk 5i garantileyecegim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ilk yazdiklarimi gonderseydim karabuk-kayseri-ibb maclarini dogru tahmin edicektim. Karabukun 7 eksikle mersine gittigini gorunce mersin dedim, ibbyi son anda sivasa cevirdim. Kayseri macinda da emin olamadim, sifiri 1 yaptim. Kader iste, neyse ki para koymuyorum boyle seylere

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben tam Valencia'ya döndüm ya . Sürekli 3. ydüm , nedir bu
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Play-Off'lar için 4 maç düşündük, oylamaya da sunduk ama Federasyonun yeni lig uygulaması kararı çıktı. Sonradan kural değişebiliyormuş Belki yine 9 maç üzerinden devam ederiz. Durumlar netleşsin de.

Bu arada 1 puanı Ankaragücü maçından hepi topu 3 puan alıyordum. Belki 9 puan alırız diye sürpriz oynadım, eldeki 1 puandan da oldum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Neyse şu ana kadar 6'da 4 yapmışım. Ankaragücü maçında sürpriz oynamasaydım 6'da 5 olacaktı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default 33. Hafta Sonuçları

Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;

En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.

Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.

Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.

Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.

Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.

Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;

Sonuç Tablosu;

Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
    • İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
    • İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
    • Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
    • Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.

Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 33. Hafta Sonuçları

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;

Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.

33. Haftaya Özel Bilgilendirme:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    7 maça aynı sonuç oynandığı takdirde, aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır. 8 veya 9 maça aynı sonuç oynanırsa, yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.
    Bu kural doğrultusunda Deus Dominus ve Alicanfmfan'ın Galatasaray-Orduspor maçı için yaptıkları tahminden kazandıkları puan 0 olarak işlenmiştir.
    Last edited by di canio : 04.Nisan.2012 at 13:45

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk defa Beşiktaş'a yenilir oynadım ve tutturdum 24 puan almışız ilk 10'a tekrar adım attık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 sira geriledik artik ilk 3"e oynama vakti geldi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

1 aydır 10. sıra ile 12. sıra arası gidip geliyorum. Ne 11. olabildim, ne 12'nin altına indim, ne de 10. sıranın üstüne çıkabildim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

69 dan 66 lığa hadi bu hafta bi şöyle sağlam tutssada sağlam yükselsem

Sayfa 20 / 61 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri