1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Play off devam edecek deniyor, büyük bir hata olacak oyunda, oynayanların keyfi için bu hata gerçekleşecek, yine oynayanların keyfi için başka bir değişiklik yapılmayacak. Kesinleşirse bu play off işi, 2013 çıkana kadar ben sürekli bunu dile getiririm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Play off devam edecek deniyor, büyük bir hata olacak oyunda, oynayanların keyfi için bu hata gerçekleşecek, yine oynayanların keyfi için başka bir değişiklik yapılmayacak. Kesinleşirse bu play off işi, 2013 çıkana kadar ben sürekli bunu dile getiririm.
    Yazilanlara gore ayni statu ile devam etmeyecek ama playoff.

Hatta ilk yayinlanan statu bile degistirildi (normal sezonu lider bitirenin en azindan sampiyonlar ligi on elemesine gitme garantisi vardi Eylul'da yayinlanan ilk statude, Ekim'de degisti). Maclarin oynanacaklari tarihler/haftalar sezon ortasinda degisti. Sampiyonlar ligi macinin oynandigi gun lig maci oynandi. Ozellikle playoff haftalarinda sampiyonlar ligi veya uefa kupasinin son turlari ile ayni gunde kupa veya playoff maclarinin oynanmak zorunda kalinacagini da goreceksiniz. Oyunun sizi , sadece bu sezon icin tasarlanmis ve kuluplerin avrupa kupalarinda ceyrek finalin otesine gidemeyecegini varsayan bir statu ile oynamayi mi tercih ederdiniz?

Bu sezon lig statusunun maclar baslamadan sadece 1 gun once ve alelacele yayinlandigini da unutmayalim. Basindan sonuna kadar dusunsunler, duzenlesinler. Biz de gercekci yansitilmasi icin her seyi yaparak her sezon o statude oynayalim.

Benim itirazim playoff degil, dogru duzgun test etmemize izin vermeyecek bir zamanda ve bir cok hatanin ortaya cikabilecegi bir statu ile karsimiza cikmalariydi. Sonucta SI'a statunun Turkcesini verip, cikin isin icinden demiyoruz. Hatta statude yazilanlari sadece ingilizceye cevirip de vermiyoruz. Bunu sokaktan gecen herhangi birisinin de anlayabilecegi sekilde anlatiyoruz ki olabildigince az hata olsun. Hatta bununla kalmayip, sezonlar ilerledikce ortaya cikabilecek sorunlari da ongorerek talimat vermeye calisiyoruz. Ama buna ragmen hatalar oluyor. Oyun cikmadan sampiyonlar ligine giden takim yanlis belirleniyor diye 3 hafta defalarca test edip ugrasmak zorunda kaldim.

Bu ise basladigimizdan beri her yil liglerin statuleri degisti. Belki super lig degismedi ama alt ligler surekli degisti. Bunlari da mumkun oldugu kadar gercekci yansittik hep. Bunun arkasinda da statulerin liglerin baslamasindan 1 gun once degil, 1.5-2 ay once cikmasi ve olacaklari enine boyuna dusunerek SI'a talimat vermemiz vardi.

Mesaj Yetkileri