1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu gerekçelerle play off ilk sezon sezonunda kullanımdan kalkıyor deseydiniz, eleştiri yine olurdu ama ben eleştirmezdim, kullanıcıların keyfi için anket dedikten sonra, ben bunu sürekli eleştiririm, çünkü basit bir olayda kullanıcıların keyfi umursanmazken, ciddi, değişmesi imkansız bir olayda kullanıcıların keyfine göre karar alınabiliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu gerekçelerle play off ilk sezon sezonunda kullanımdan kalkıyor deseydiniz, eleştiri yine olurdu ama ben eleştirmezdim, kullanıcıların keyfi için anket dedikten sonra, ben bunu sürekli eleştiririm, çünkü basit bir olayda kullanıcıların keyfi umursanmazken, ciddi, değişmesi imkansız bir olayda kullanıcıların keyfine göre karar alınabiliyor.
    Anket basliginda bunlarin hepsini yazmistim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102357

Yeni bir lig statusunun oyuna yansitilmasi icin benim harcamam gereken sureyi kabaca olcmek gerekirse yaklasik 20 saatimi alir. Bunun 2 saati statunun raporlanmasi icin hazirlik ve yazilmasi, geri kalan 18 saat de test etme ve hatalarin duzeltilmesi icin raporlama. Buna bir de bu yil degisen ve oyunun ciktigi tarihte bile statusu ve mac oynama tarihleri bilinmeyen Turkiye Kupasini eklersen sureyi 1.5 ile carpmak lazim.

Bu sureyi harcadim. Ustune cikabilecek sorunlari da ortadan kaldirmak icin daha da ugrasmak gerekiyordu. Bu sureyi de bir yil sonra kalkabilecek bir statu icin harcama konusunda tereddutluydum. Mesela oyuna farkli ulkelerdeki vergi sistemlerinin eklenmesi, yapay zeka kuluplerinin kadrolarini daha mantikli bir sekilde kurmalari icin hata raporu vermek ve oyunda su anda oynadiginiz yeni alt yapidan oyuncu cikartma sistemindeki aksakliklar icin bu zamani ayirmak daha dogru geliyordu.

Ya oturup butun farkli durumlari bastan asagiya analiz edip, esasinda TFF'nin haziran ayinda yapmasi gerektigi sekilde detayli bir statu hazirlayacaktim. Veya oyunun baska yonlerinin gelismesi icin zaman harcayacaktim. Kisacasi anket, zamani ne icin harcamamin daha dogru olacagi konusunda sizlerden yorum almak icindi.

Eger playoff devam etsin karari ciksaydi vergi/kadro kurma mantigi uzerine hata raporlayip FM 2013 icin bunlarin yansimasi icin ugrasmak yerine playofflu statude olusabilecek gariplikleri arayacaktim. Su asamada playoff devam etse bile degisecegi icin anket sonucunun cok daha faydali sonuclar ortaya cikarttigini dusunuyorum.

Mesaj Yetkileri