Haberler
Stad inşası iptal oldu
Sonunda profosyonel de olduk. Maaş ve transfer bütçemiz de bu şekilde. Geçen yıl son maçta çok zorlandık. Kadromuzu güçlendirmek için birçok oyuncunun peşine düştük. Umarım çoğuyla anlaşırız
Haberler
Stad inşası iptal oldu
Sonunda profosyonel de olduk. Maaş ve transfer bütçemiz de bu şekilde. Geçen yıl son maçta çok zorlandık. Kadromuzu güçlendirmek için birçok oyuncunun peşine düştük. Umarım çoğuyla anlaşırız
Hazırlık Maçları
Görünen o ki yeni sezona da hazırız. Rakiplerimizin çoğu bir üst ligden idi, yine de iyi sonuçlar aldıkTransfer çalışmam olmadı pek bu maçlardan sonra, aslında kadroyu baştan aşağı değiştirmek sitiyordum ama
Yine de defansı iyice sağlamlaştırdık iyi yedeklerle.
Bunlar lig statüsünü öğrenmeden önceki düşüncelerimdi
Lig Statüsü
Lig statüsü kadromuzu vurdu. Yabancı oynatmak yasak, 18 kişilik maç kadrosunda 6 ilk 11'de ise 4 24 yaş ve üzeri oyuncu oynatabiliyorum! Santiago Pla'yı bedava yollamak zorunda kaldım. Ancak yaş kuralını gördüğümde artık çok geçti. Kadromuz yaş bakımından kötü durumda. As kadro çok bozuldu. 3-4 yedekle çıkıyoruz maçlara mecburen. İlk 4'e giren Play-off'a kalıyor. Bizde ligin ilk yarısında ilk 6'da olmayı hedefliyoruz. Devre arasında bol bol genç almamız lazım.
Ek olarak takım finansı da berbat durumda. Takımın kasasında 75B Euro var, maaş bütçem ise 150B Euro yıllık. Sponsorumuz yok para kazandıracak, taraftar sayımız da yetersiz. Maç kazanınca da para gelmiyor. Kısacası meteliğe kurşun atıyoruz.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen bu yıl da lig atlamak istiyoruz. Hedef 2023 STSL şampiyonluğu