Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Dirildik | Vefaspor Süper Lig'de | 8. Sezon

Nesil
    2007

Default Dirildik | Vefaspor Süper Lig'de | 8. Sezon

Vefaspor Kısa Tarihi...

Bu güzide klübümüzü Süper Lig'e taşımaya çalışacağız Şu an SAL yani en alt ligdeyiz...

Oyun Bilgileri

İngiltere Premier Lig
    İspanya La Liga
    İtalya Seri A
    Almanya Bundesliga
    Fransa Ligue 1
    Türkiye SAL ve üstü ligleri açtım.
    Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkiye, Türkmenistan, Özbekistan ve Güney Amerika'da ki tüm oyuncuları yükledim büyük veritabanında.

ozzymanborn yaptığı yamayı kullanacağım.Buradan ellerine sağlık diyelim

Last edited by Gncl1905 : 04.Nisan.2012 at 15:04

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar...

Meğer Vefa sadece, bir semt adıymış...

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Başarılar....
    Vefarspor ligimizin en eski takımlarından biridir. Bu ve bunun gibi tarihi takımlarımızın bu denli kötü durumlara düşmesi içler acısı...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar çok zevkli olacaktır

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Büyük Vefamıza Süper lig yolunda sonsuz başarılar dileriz

Nesil
    2007

Hepinize teşekkürler, umarım en kısa zamanda hak ettiğimiz yerde olacağız

Başkanla Görüşme
    Klüple anlaştıktan sonra başkanla görüşmek için klüp binasına gittim. Kadromuzda ne futbolcu ne de koç vardı. Kasa da tam takır kuru bakır; herkesi bedava çalıştırmak zorundaydık. Hadi benim gönül bağım vardı klüple ama nereden futbolcu bulacaktık?
    Derken aklımıza şahane bir fikir geldi; daimi sponsorumuza durumu anlattık ve anlaştık

Boza VEFA BOZACISI'nda içilir. VEFA BOZACISI, VEFA BOZACISI...

Her gelen futbolcuya, koça, çalışana sınırsız bedava boza!İşte bu sayede onlarca futbolcuyla anlaştık İşte onlardan birkaçı;

Mikail Zaitsev

Azerbaycan'lı milli takıma aday oyuncu.Şu ana kadar hiç milli takım forması giymemiş ama ara sıra çağırılıyor milli takıma.Bir gün o formayı giyecek Sağbek oynamakta

Santiago Pla

Özel olarak Kolombiya'ya gidip getirdim.Kolombiya'ya Boza götürdüm ve tattırdım.Anında imzaladık sözleşmeyi Bomba transferimiz oldu.Önlibero oynamakta.

50 oyuncuya sözleşme önerdik, 32 oyuncu ile anlaştık.En göze çarpanları bunlar 1 yardımcı antrenör 1 koç 1 doktor 1 de gözlemci kadromuza kattık.Yönetimle daha fazla çalışan kontenajnı açması için temas halindeyiz

Hazırlık Maçları

Açıkcası korkum yok ligden.İyi bir hazırlık dönemi geçirdik.Kadromuz ligin çok üstünde bence.Bu yıl rahat çıkarız gibime geliyor.

Lig hakkında bilgi vermem gerekirse; 2 yabancı oynatabiliyorum.İlk 2 sırayı alan takımlar play-off'a kalıyor.

Taktik

Dizilişimiz ve kadromuz genelde bu şekilde olacaktır(sağbekte Zaitsev oynuyor aslında ama milli takımda).Tek problem herkesle anlaşırken sen takımın kilit oyuncususun dedim gelmeleri için, huzursuzluk çıkabilir

Başarılar... Umarım Şampiyonlar ligini kazanana kadar devam edersin...

[YOUTUBE="n9C1W8GEoW4"]Bu videodan beğenerek mi aldın Santiago Pla'yı[/YOUTUBE]

Nesil
    2007

Yok ya video izlenerek adam mı alınır, zaten elemanın birşey yaptığı yok onları bende yaparım Önlibero mevkiinde kafama göre belirlediğim özellikler var. Onları sağlıyordu eleman hemde fazlaca sağlıyordu; aldık

Sonuçlar, Lig Tablosu ve İstatistikler

Tek tek maçları eklemeyeyim dedim, puan kaybı yaşadıklarımı ekledim. Çok iyi bir performans gösterdik ilk 3 takım koptu zaten. Bende o 3 takım arasında kopmaya çalışıyorum ama daha başarılı olamadım
    Kartal Bld. ne kadar bize ters gelen bir takım.Hazırlık maçındada berabere kaldığım tek ekipti ligde de yenildik.Küçükköyspor maçında da gereksiz rotasyon yaptık.Sağlık olsun

Devre arasında o mükemmel istatistikleri sergileyen oyunculardan sadece Gökhan Yılmaz'ı kadromuzda tutabildik.Diğerlerini hep üst liglere kaptırdık.Hele Mehmet Özdemir profosyonel kontrat imzaladı Adana Demirspor ile.Bir ona kızmadım yolu açık olsun.İşte profili(forvet oyuncusuydu);

Bizde boş durmadık.5-10 oyuncuyla anlaştık ama açıkcası çok iyi oyuncular değiller Umarım gidenler gelenleri aratmaz....

Başarılar dilerim umarım Vefa'yı sadece semt adı olmaktan çıkarırısın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler takım çok iyi gidiyor, Süper Amatör'den çıkınca 3.Lige mi dahil oluyorsun ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    Başarılar dilerim umarım Vefa'yı sadece semt adı olmaktan çıkarırısın
    Çıkarıcaz inşallah. Zaten Vefa sadece bir semt adı değil benim gözümde, tüm dünyaya da gösterelim en azından oyunda

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tebrikler takım çok iyi gidiyor, Süper Amatör'den çıkınca 3.Lige mi dahil oluyorsun ?
    Evet iyi gidiyoruz Eğer ligden çıkabilirsek Bölgesel Amatör Lig(BAL) var.Sonra 3.Lig

Yine müthiş maçlar çıkardık. Tüm maçları eklemek istemedim puan kaybı yaşadığım maçları ekledim. Ayazağaspor maçında alınan beraberlikte fazla rotasyon yaptım problem oldu Alibeyköy maçı ise tam bir rezalet idi. Vefaspor başında oynadığım en kötü maçtı, yenilgiyi hakettim ama atamadılar neyse ki. Umarım bir daha böyle bir maç yaşamam

Küçükköy'ün 30. haftada bana yenildikten sonra iddaası kalmamıştı ama Alibeyköy peşimi bırakmadı 28. haftadaki Alibeyköy deplasmanında yenilseydim lider olamayacaktım.
    Lig istatistiklerine damgamızı vuramadık. Sadece tecrübeli forvetimiz Gökhan Yılmaz iyi bir istatistik tutturdu. Diğer oyuncular şu an takımımızda değil. Üst liglere kaptırmıştık devre arasında. Gelenler gidenleri arattı aslında ama şampiyon olmayı başardık şükür.Tabi herşey daha bitmedi Play-Off'lar var. Gökhan Yılmaz'ın da profilini paylaşalım;

Play-Off Yarı Final rakibimiz Başkalespor oldu. Kadroları kısıtlı incelediğim kadarıyla, rahat tur atlarız gibime geliyor bir aksilik olmassa

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

FMS günlerini hatırladım birden,yine böyle bir kariyer açmıştın.

Başarılar Gencal.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    FMS günlerini hatırladım birden,yine böyle bir kariyer açmıştın.

Başarılar Gencal.
    Eyvallah

Play-Off Yarı Final Maçları

Eleyeceğimizi düşünüyordum ama bu kadar kolay eleyebileceğimizi düşünmüyordum. İlk maçta bir de penaltı kaçırdık, sağlık olsun

Play-Off finalindeki rakibimiz Amasyaspor oldu. Yine rahat eleyebileceğimiz bir rakip gibi göründü kısıtlı kadrosuna bakınca. Umarım sürpriz yaşamayız

Deplasmanda 7 tane atmışsın acısayın biraz Amasyaspor'u geçip yükselirsin umarım grupdan.

Nesil
    2007

Deplasmanda 7 tane atmışsın acısayın biraz Amasyaspor'u geçip yükselirsin umarım grupdan.
    Attıkça attılar durun da demedim

Play-Off Final

Yine rahat bir şekilde eledik rakibimizi.Bu lige fazlaydık ve gösterdik, gerçi medya bize 12. layık görüyordu ama neyse Aşağıda da genel BAL'a yükselen takımlar var;

Ödüller

Metin Subaşı'nı devre arasında kaptırmıştık. Gökhan Yılmaz gerek tecrübesiyle gerek yeteğeniyle bize çok şey kattı ama seneye düşünmeyebilirim Bakalım zaman neler gösterecek

VEFA BAL'da

Vefa'lı oyuncular bu müthiş başarıdan sonra soluğu Vefa Bozacısı'na aldı. Sabaha kadar boza içip eğlenen oyuncular daha sonra memleketlerine gitmek için yola çıktılar...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tebrikler gayet iyi gidiyorsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim... Çok güzel bir kariyer olacak gibi duruyor, sıklıkla takip edeceğim
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Başarılar güzel seçim

Amasyaspor'a da acımamışsın ah ını alma milletin başarılar hocam güzel kariyer olucak inşallah.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar dilerim... Çok güzel bir kariyer olacak gibi duruyor, sıklıkla takip edeceğim
    İnşallah güzel olacak, kariyere beklerim

Quote Originally Posted by brkrkmzgfb View Post
    Tebrikler gayet iyi gidiyorsun
    Eyvallah. İlk sene zorlanacağımızı düşünmüyordum zaten de BAL'da ne olacak bilmiyorum

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Başarılar güzel seçim
    Teşekkürler

Amasyaspor'a da acımamışsın ah ını alma milletin başarılar hocam güzel kariyer olucak inşallah.
    Ah ah diyosun aheste aheste çıkcak sonunda Ben mi diyorum kalecine saçma bir pas at bizimkiler araya girsin gol atsın, insan gibi oynasınlar biraz

Vefaspor Habeler

Şöyle bir haber çıktı stad yapılıyor mu yapılmıyor mu anlamadım. Stadıda ben istemedim yönetim ne hikmetse bu parasızlıkta stad yapıyor Bizim için hava hoş Takım kasasında 72B Euro mevcut şu anda

Takımımız yarı profosyonel oldu. Artık yarım zamanlı işler önerebiliyorum millete. Yönetim kontrat önerdi tam zamanlı iş istedim, birtek benim tam zamanlı işim var Herkesle de kontrat yenilemedim. Başka takımlardan teklif alanlarla kontrat imzaladım. Bedava herkese maaş vermeyeyim dimi ama
    Maaş bütçem yıllık 162B Euro, fena değil

Nesil
    2007

Hazırlık Maçları

İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kadromuzun lige fazla olduğunu düşünüyorum yine

Transferler, Lig Statüsü

Açıkcası dişe dokunur bir transfer yapmadık. Kadromuzdan çok ayrılanlar oldu yerlerine birkaç oyuncu transfer ettik ama çok çok iyi oyuncular değiller maalesef. Yine de lig için yeterli bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmam

Lig hakkında bilgi verelim biraz. 11 takımlık bir ligimiz var, medya bizi sonuncu görüyor İlk 2 takım üst lige çıkmak için elemelere kalıyor. Ligin sonuncusu ise bir alt lige düşüyor. 2 yabancı oynatma hakkımız var.

Nesil
    2007

Sonuçlar

20 haftalık ligin ilk yarısını muhteşem bir performansla geçirdik. Bu ligi de kolay atlarız

Transferler

Devre arasında kadromuza sadece elimizden kaçırdığımız bir yedek oyuncu yerine yedek aldık. Onun dışında zaten kadromuz lig için fazla

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vefa Liseli olarak ve Vefa'nın tarihi olmak üzere Vefa hakkında bi' çok şey bilip onlara sevgiyle bağlı biri olaraktan, bu kariyeri gördüğüm an takip etmeye başlıyorum. Başarılar, BAL'dan üstlere çıkar Vefayı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Vefa Liseli olarak ve Vefa'nın tarihi olmak üzere Vefa hakkında bi' çok şey bilip onlara sevgiyle bağlı biri olaraktan, bu kariyeri gördüğüm an takip etmeye başlıyorum. Başarılar, BAL'dan üstlere çıkar Vefayı
    Bende mezunum kaçıncı sınıf

Lig için fazlaydık bunu biliyorduk zaten. İşler de yolunda gidince rahat rahat lider olduk ve Play-off'lara kaldık. Puan kaybettiğimiz maçlarda da tatildeydim ve rotasyon yapıyorduk

BAL SAL'a göre bal gibi geldi Lige damgamızı vurduk. Umarım Play-off'ta sorun yaşamayız

Play-off yarı finalindeki rakibimiz Beylikdüzü takımı oldu. Kadrosu açıkcası fena değil biraz korktum ama eleriz inş.

Last edited by Gncl1905 : 07.Nisan.2012 at 02:12

Nesil
    2007

Play-off Yarı Finali

Rahat geçtik korktuğumuz gibi olmadı

Play-off finalindeki rakibimiz Çığlı Belediyesi olmuştur. Kadroları fena değil açıkcası. Kazasız belasız atlatırız inşallah...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

3.senemdeyim işte 10.sınıf Baya da iyi gidiyor takım.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    3.senemdeyim işte 10.sınıf Baya da iyi gidiyor takım.
    En zor 2 senen kalmış malum YGS-LYS, kolay gelsin

Play-off Final

Ömrümden ömür gitti şu maçlar sırasında Az kalsın bir yıl daha BAL'da ikamet edecektik neyse ki yırttık. Çıkmayı hakettik mi bu maçta, maalesef hayır...

Ödüller

Fena değiliz ödüllerde. Bayağı tatile çıktığımdan olsa gerek yılın menajeri olamadık

VEFASPOR 3.LİG'de

Oyuncular gelen müthiş başarıdan sonra sabaha kadar eğlenip tatile çıktılar

Bekle bizi 3.Lig

Nesil
    2007

Haberler

Stad inşası iptal oldu

Sonunda profosyonel de olduk. Maaş ve transfer bütçemiz de bu şekilde. Geçen yıl son maçta çok zorlandık. Kadromuzu güçlendirmek için birçok oyuncunun peşine düştük. Umarım çoğuyla anlaşırız

Nesil
    2007

Hazırlık Maçları

Görünen o ki yeni sezona da hazırız. Rakiplerimizin çoğu bir üst ligden idi, yine de iyi sonuçlar aldık Transfer çalışmam olmadı pek bu maçlardan sonra, aslında kadroyu baştan aşağı değiştirmek sitiyordum ama Yine de defansı iyice sağlamlaştırdık iyi yedeklerle.
    Bunlar lig statüsünü öğrenmeden önceki düşüncelerimdi

Lig Statüsü

Lig statüsü kadromuzu vurdu. Yabancı oynatmak yasak, 18 kişilik maç kadrosunda 6 ilk 11'de ise 4 24 yaş ve üzeri oyuncu oynatabiliyorum! Santiago Pla'yı bedava yollamak zorunda kaldım. Ancak yaş kuralını gördüğümde artık çok geçti. Kadromuz yaş bakımından kötü durumda. As kadro çok bozuldu. 3-4 yedekle çıkıyoruz maçlara mecburen. İlk 4'e giren Play-off'a kalıyor. Bizde ligin ilk yarısında ilk 6'da olmayı hedefliyoruz. Devre arasında bol bol genç almamız lazım.
    Ek olarak takım finansı da berbat durumda. Takımın kasasında 75B Euro var, maaş bütçem ise 150B Euro yıllık. Sponsorumuz yok para kazandıracak, taraftar sayımız da yetersiz. Maç kazanınca da para gelmiyor. Kısacası meteliğe kurşun atıyoruz.
    Bütün bu olumsuzluklara rağmen bu yıl da lig atlamak istiyoruz. Hedef 2023 STSL şampiyonluğu

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri