1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Fernando Muslera

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Açıkcası bir maçta attığı Penaltıyı baz almak ne kadar doğru bilemem ama gerçekten çok rahat attı.Hatta süper yere vurdu
    Küme düşmüş takıma, takımın 2-0 önde iken atılan penaltıda Sabri bile çok rahat olurdu yahu. O yüzden ölçü değil. Oynanacak bir Fenerbahçe maçında ve maç 0-0 iken 82. dakikadaki penaltıyı da aynı soğuk kanlılık ile atabiliyorsa değerlendirilebilir.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Küme düşmüş takıma, takımın 2-0 önde iken atılan penaltıda Sabri bile çok rahat olurdu yahu. O yüzden ölçü değil. Oynanacak bir Fenerbahçe maçında ve maç 0-0 iken 82. dakikadaki penaltıyı da aynı soğuk kanlılık ile atabiliyorsa değerlendirilebilir.
    Dediginiz gibi sogun kanlilik'la ilgili degil mi boyle durumda atabilmesi?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    bi forvet olsaydı penaltıyı kullanan oyuncu hak verirdim dediğinize ama bu adam kaleci belkide ilk defa penaltı kullanıyoki ilk golünü attı o heyecanla o kadar düzgün vuruş yapması soğuk kanlılığın iyi olduğunun göstergesi bence ben zaten 1 maçla kıstas yapalım demedi öylesine demiştim

Mesaj Yetkileri